free download 78 travel guides written by experts

Concurentul Andrei Ilies uita versurile melodiei pe scena „Fabrica de staruri”

Sâmbătă, 17 martie, TVR 1 şi Prime TV au transmis în direct primul show Fabrica de staruri

Emoţiile puternice şi-au spus cuvântul la primul show Fabrica de staruri transmis în direct de TVR 1 şi Prime TV sâmbătă seară. Andrei Ilieş, unul dintre cei şaisprezece concurenţi care au intrat ieri în Fabrica de staruri, a uitat versurile melodiei pe care o interpreta, „Breathe”, în timpul evoluţiei pe scenă. N-a reuşit să continue piesa nici cu „la, la, la”, chiar dacă şi prezentatorul show-ului, Marius Vizante, i-a sărit în ajutor. Mai multe info despre Andrei Ilieş găsiţi pe www.fabricadestaruri.ro.

Andrei Gheorghe, unul dintre cei trei membri ai juriului, a calificat momentul „inadmisibil”, chiar dacă a fost vorba de primul spectacol în direct al concurentului Andrei Ilieş. De asemenea, a recomandat tuturor concurenţilor să îşi aleagă melodii care să îi pună în valoare (nu doar ceea ce le place lor să asculte) şi pe care să fie în stare să le cânte. „E muzică ceea faceţi aici, nu e comedy. Cântaţi pentru public, nu pentru juriu!”, şi-a încheiat Andrei primele sugestii pentru concurenţii Fabricii de staruri.

Nicu Alifantis, şi el membru al juriului la Fabrica de staruri, a continuat spunând că este foarte curios cum se va pregăti Andrei Ilieş şi ce va face săptămâna viitoare pentru a-şi „repara greşeala”. De altfel, primul show în direct Fabrica de staruri a fost doar prilej de a-i cunoaşte pe cei 16 concurenţi, de săptămâna viitoare, atât juriul, cât şi telespectatorii urmând să decidă care dintre concurenţi merg mai departe. În fiecare show live de la sfârşitul săptămânii, câte un concurent va părăsi Fabrica de staruri.

Tot la prima ediţie Fabrica de staruri, Natalia Gordienco, cea de-a treia membră a juriului, a anunţat că numele ei de scenă va fi de acum înainte Natalie Toma şi că săptămâna viitoare va prezenta în premieră telespectatorilor TVR 1 şi Prime TV cel mai recent videoclip al său.

Tot la capitolul premieră a fost anunţat şi faptul că fiul noului preşedinte al Republicii Moldova (Nicolae Timofti) este unul dintre prezentatorii proiectului Fabrica de staruri, Nicu Timofti fiind cel care a făcut un tur filmat al casei în care vor locui concurenţii timp de trei luni.

Amna, interpreta invitată să susţină un recital pe scena Fabricii de staruri, a pregătit şi o surpriză publicului şi telespectatorilor, astfel că în finalul spectacolului ea a interpretat împreună cu concurenta Maria Zaharia o melodie din repertoriul propriu.

Marius Vizante, prezentatorul show-ului, a declarat că nu a fost niciodată atât de elegant ca în seara premierei Fabrica de staruri: „Poate doar la nunta mea…”, a completat actorul, sugerând că nu e prea uşor pe scenă încorsetat fiind cu papion la gât.

16 tineri din România şi Republica Muldova au fost selectaţi să intre în Fabrica de staruri: Andreea, Andrei, Arpi, Maria, Dragoş, Maria-Lorena, Mihail, Doina vin din România, iar Alexandru, Alina, Cristina, Denis, Patricia, Vladimir, Irina şi Andrei din Republica Moldova. Cei mai talentaţi şi rezistenţi dintre ei vor ajunge la finalul celor trei luni de concurs, câştigând premiul de 50.000 de euro şi un contract muzical cu o importantă casă de discuri.

Despre Fabrica de staruri:
Fabrica de staruri, cel mai nou talent reality-show al momentului, şi-a deschis porţile pentru 16 concurenţi din România şi Republica Moldova sâmbătă, 17 martie, de la ora 21.25, în direct la TVR 1 şi Prime TV. Este primul show de televiziune transfrontalier, astfel că românii din România şi Republica Moldova pot trăi emoţiile, bucuria şi satisfacţia succesului împreună cu concurenţii din cele două ţări.

Concurenţii au de petrecut 24 de ore din 24, 7 zile din 7, sub acelaşi acoperiş al casei Fabricii de staruri, una dintre cele mai mari case reality-show din Europa. Vor avea un program strict care începe dimineaţa la ora 8.00 şi se termină seara la ora 24.00, fără a avea acces la internet, reviste sau ziare, iar legăturile cu familia vor fi restricţionate la o convorbire pe săptămână. Cursurile de dicţie, engleză, actorie, canto-studio, coregrafie le vor ocupa tot timpul, o singură dată pe săptămână având voie să se relaxeze gătind. Dar, cel mai important, în fiecare sâmbătă seară vor urca pe scenă, pentru a demonstra cum s-au pregătit şi a înfrunta publicul, dar mai ales exigentul juriu al Fabricii de staruri format din Andrei Gheorghe, Nicu Alifantis şi frumoasa interpretă Natalia Gordienco.

Fabrica de staruri este nu doar un spectacol de divertisment de sâmbătă seară. Show-ul live Fabrica de staruri este transmis în România de TVR 1, iar în Republica Moldova de Prime TV, sâmbăta, de la ora 21.25. În timpul săptămânii, pe TVR 1 se transmit două tronsoane zilnice de 20 de minute (12.20 – 12.40 şi seara, 21.00 – 21.20) în care telespectatorii află un rezumat al celor mai importante momente de la pregătirea concurenţilor. Tot în timpul săptămânii, TVR 2 are trei tronsoane dedicate celei mai mari producţii ale Televiziunii Române – Fabrica de staruri va putea fi urmărită zilnic la TVR 2, de la ora 10.00 (luni-duminică), de la ora 20.00 (luni-duminică) şi de la ora 23.30 (luni-duminică). În cele trei tronsoane, telespectatorii vor vedea cele mai importante momente ale zilei anterioare pentru tinerii înscrişi în Fabrica de staruri.

Fabrica de staruri, format bazat pe o licenţă Endemol, este varianta românească a renumitului Operation Triumph – unul dintre cele mai urmărite talent reality show-uri din lume. Este primul program de televiziune de asemenea amploare care se transmite simultan, în direct, în România şi Republica Moldova.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *