free download 78 travel guides written by experts

Concurentii X Factor au primit autografe de la Gheorghe Hagi

Fotbal şi lapte gros, în casa X Factor

Ediţie specială Neatza cu Răzvan şi Dani în această dimineaţă. Răzvan şi Vladuţ le-au dat trezirea concurenţilor X Factor şi i-au răsfăţat cu o mulţime de suprize, printre care vizita lui Gheorghe Hagi, un mic dejun delicios pregătit de Vlăduţ, dar şi o serie de provocări: lapte gros şi bâza.

A fost nebunie în această dimineaţă în casa concurenţilor X Factor. Cu doar două zile înainte de o nouă gală live, cei 11 finalişti rămaşi în competiţie au avut parte de puţină relaxare, datorită grijuliilor prezentatori Răzvan şi Dani.  Astfel, Răzvan împreună cu Vladuţ i-a vizitat astăzi pe concurenţi chiar la ei acasă, în timpul emisiunii Neatza şi, preţ de două ore, i-au făcut să uite că se află într-un cantonament şi că peste câteva ore va trebui să reia repetiţiile pentru show-ul de duminica seara. Cea mai mare supriză a fost prezenţa lui Gheorghe Hagi în casa X Factor.

Invitat la Neatza să vorbească despre Ianis, băiatul său de 13 ani care joacă marţi şi joi, în naţionala de tineret a României (meci difuzat de GSP TV, de la ora 15.00 ), împotriva Turciei, Gheorghe Hagi le-a mărturisit concurenţilor că îl relaxează nespus să asculte muzică şi că primul lucru pe care îl face dimineaţa e să pornească sistemul audio. Jucătorul de aur al fotbalului românesc le-a oferit autografe tuturor, însă nici concurenţii nu s-au lăsat mai prejos şi, împreună cu Vladuţ, i-au adus un tort surpriză, sub forma unei mingi de fotbal.

După ce Hagi a părăsit casa X Factor, nebunia a continuat în compania lui Răzvan, care i-a provocat pe concurenţi să joace lapte gros şi bâza. Dat fiind că matinalii Antenei 1 au fost primii care organizat un concurs de lapte gros la Tv şi mai ales din dorinţa de a-i face pe cei 13 finalişti să se simtă ca într-o tabără, nu ca într-un cantonament de pregătire, Răzvan le-a propus să se joace în intervalul rămas până la finalul emisiunii Neatza.

Din păcăte însă, aventura a durat doar până la ora 10.00, căci apoi cei 11 finalişti X Factor au trebuit să plece spre platou, acolo unde vor repeta toată ziua pentru cea de-a treia gală live, difuzată de Antena 1, duminică, de la 20.30.

Momentele din emisiune pot fi urmarite aici:
//neatza.a1.ro/faze-tari/Nebunie-in-casa-X-Factor-Concurs-de-lapte-gros_12158.html
//xfactor.a1.ro/gica-hagi-in-vizita-la-casa-x-factor-trebuie-sa-avem-incredere-in-tineri-523.html?utm_source=a1&utm_medium=source&utm_campaign=xfactor.

Bucuresti, 23.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *