free download 78 travel guides written by experts

Concurentii MasterChef au gatit printre robotii industriali dintr-o fabrica de automobile

Concurenții MasterChef au gătit aseară într-un decor inedit: o fabrică de automobile! Probele inedite ale ediției au fost urmărite de aproape 1.3 milioane de telespectatori la nivel național pe întreg intervalul de difuzare, 20:31 – 22:34. Minutul de aur, de la 21:00, a reunit aproape 1.7 milioane de telespectatori.

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, MasterChef a fost lider de audiență, obținând 9.4 puncte de rating și 23.2% share, în timp ce postul de pe locul doi a înregistrat 5.7 puncte de rating și 14.1% share.

Ediția de aseară a debutat cu proba cutia misterelor. Concurenții au avut aseară parte de o surpriză: ingredientul acestei probe a fost emoția, sub fiecare cutie aflându-se o scrisoare de la persoanele dragi, precum și fotografii cu aceștia. Extrem de emoționați, concurenții au trebuit să gătească preparatele propuse de rudele și prietenii competitorilor. La finalul probei, juriul a nominalizat concurenții cu preparatele cele mai slabe din punct de vedere estetic: Kiki, Iulian și Tudor, cel din urmă câștigând privilegiul de a spăla vasele folosite la această probă. La extrema opusă, Claudiu, Liviu și Adriana au reușit să impresioneze cu preparate aspectuoase, dar și extrem de delicioase. Claudiu a câștigat proba, farfuria lui fiind declarată perfectă de către Chef Patrizia, Chef Foa și Chef Adrian Hădean.

Cea de a doua probă a ediției s-a desfășurat în deplasare, în uzinele Ford din Craiova. Claudiu, câștigătorul probei anterioare, a avut oportunitatea de a alege căpitanul echipei adverse (în persoana lui Liviu), precum și meniul pe care echipa sa l-a avut de pregătit: supă de praz cu cartofi, porc cu cartofi și praz caramelizat, tort și mousse de ciocolată cu vanilie. Echipa lui Liviu a pregătit un meniu cu supă de ceapă, porc cu piure și rădăcinoase, precum și musli de casă cu iaurt și mere coapte. Timp de trei ore, concurenții s-au străduit să gătească meniurile și să cucerească papilele gustative ale celor 200 de muncitori ai fabricii. Echipa albastră s-a impus în Craiova cu scorul de 106 – 76 voturi, echipa roșie fiind condamnată la testul sub presiune.

La ultima probă de aseară, componenții echipei roșii, Liviu, Anuța, Florin, Adriana, Avram și Iulian, au avut de nominalizat concurenții pe care îi consideră responsabili de pierderea probei anterioare. Ca urmare a votului, cei care au participat la testul sub presiune au fost Avram, Anuța și Liviu. În cadrul probei, cei trei au avut de reprodus un preparat propus de juriu, fără a avea însă avantajul de a-l vedea. Au avut însă ocazia de a-l mirosi, de a-l gusta și de a-l pipăi. Anuța și Liviu s-au apropiat extrem de mult de preparatele propuse de Chefi, cu excepția unor ingrediente care nu au influențat într-o manieră semnificativă gustul preparatelor. În schimb, Avram a părăsit aseară competiția, preparatul său fiind complet diferit de cel propus de cei trei Chefi.

11 concurenți au rămas în lupta pentru marele titlu MasterChef și premiul de 50.000 de euro! Competiția continuă în această seară cu noi probe de foc, în care concurenții trebuie să-și demonstreze măiestria în bucătărie!

Bucuresti, 10.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *