free download 78 travel guides written by experts

Concurentii de la “Supermodels by Catalin Botezatu”, pasari de noapte pentru o zi

Catalin BotezatuVineri, de la 23:30, la "Supermoldes by Catalin Botezatu", lupta pentru celebritate devine tot mai aprinsa, generand noi conflicte intre aspirantii la titlul de supermodel. Ucenicii lui Catalin Botezatu isi ascut toate armele din dotare.

"Eu cred ca sunt mai bun decat ceilalti din Casa Supermodels; pozez mai bine, Mildner nu are corp demn de un fotomodel", a spus Gilbert, iar Andrada a continuat atacul verbal: "Mi-ar placea sa fie eliminate din concurns persoanele foarte bune".

Maine seara, celebrul designer ii va supune pe concurenti la o sedinta foto inedita, intr-un decor impresionant – Pestera Valea Cetatii, din judetul Brasov.

Elevii lui Botezatu vor purta haine care te duc cu gandul la pasari exotice. Cu pene uriase aplicate atat pe vestimentatie, cat si pe corp, cu make-up si hairstyling extravagant, concurentii vor trebui sa pozeze cat mai aproape de perfectiune.

Criticile lui Botezatu la adresa concurentilor nu au intarziat sa apara.

"Joan, pai asa sta o pasare oloaga! Ce pozitie de shooting este aceasta?", i-a reprosat amfitrionul show-ului "Supermodels by Catalin Botezatu" unui concurent.

Cum a decurs intreaga sedinta foto din pestera Valea Cetatii si care a fost verdictul lui Botezatu veti putea afla maine seara, de la 23:30, la Kanal D.

Bucuresti, 09.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *