free download 78 travel guides written by experts

Concurentii au vanat ultimele locuri in finala „Ham talent”

Aseară, la Antena 1 s-au stabilit ultimii finaliști ai singurului show de televiziune cu pedigree de vedetă, „Ham talent”. Pentru un loc în marea finală a emisiunii, difuzată chiar în Ajunul Crăciunului, de la 20:30, concurenții s-au folosit de tot arsenalul artistic.

Attila Toth a deschis ultima semifinală a show-ului „Ham talent”. Tânărul și câinii lui, care l-au ascultat cu sfințenie, s-au calificat în finala emisiunii, nu înainte de a vâna toate laudele posibile de la fiecare membru al juriului. „E o bucurie să te revedem. Excepțional!”, i-a spus Gabriel Cocu. „Un număr de comunicare fantastic ce a avut precizia unui ceas elvețian”, a punctat și Mihai Petre.

Clubul câinilor utilitari a dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că animalele pot salva viețile oamenilor „Ați fost o încântare”, le-a spus Diana Munteanu. „Votez cu da pentru că a fost perfect totul”, a mărturisit Pepe.

Cassie, papagalul lui Bolo, a jucat baschet, a mers pe trotinetă, cu bicicleta, demonstrând astfel că are rezistența necesară unui număr demn de marea finală.

Bogdan Soare și Arya au arătat ce definește o dimineață obișnuită din viața unui stăpân de Border Collie – multă mișcare și ernegie. Au făcut sport, au pregătit micul dejun și apoi au primit musafiri. „Mi-a plăcut că am văzut elemente noi. Ai avut un spectacol bun”, a remarcat Pepe. „Sunt convins că mai ai surprize pe mânecă, așa că raspunsul meu este da”, i-a transmis Cocu.

Teodora Dinulescu și Lord s-au jucat de-a hoții și vardiștii. „El a executat ireproșabil. E superb ce s-a întâmplat. Te felicit pentru idee și pentru execuție”, i-a spus Mihai Petre. „Nu credeam să avem un infractor în finală, dar se pare că așa e”, a glumit Pepe. „Eu am fost invidios”, a spus cu căldură Cocu, admirând din tot sufletul relația pe care o are Teodora cu Lord.

Vali Vasilescu a venit însoțit în platoul „Ham talent” nu doar de cai, ci și de un Lup Cehoslovac. Cu ajutorul cailor, Vali a glumit pe seama juriului, dar și-a asigurat un loc în marea finală. „Ești unul dintre preferații mei pentru finală”, a spus Cocu. „Recunosc, m-ai cucerit”, a spus și Beatrice Rancea.

Atât juriul, cât și spectatorii s-au ridicat atunci când au aplaudat-o pe Rita Pataki, concurenta din Ungaria care pare stăpâna unor căței teleghidați. Cu o dragoste imensă pentru animalele ei de companie, Rita a surprins din nou prin maniera în care reușește să-și convingă necuvântătoarele să o asculte. „Când totul pare ușor, dar de fapt este atât de greu și de intens să ajungi la asemenea performanțe, mă declar uluit”, a declarat Mihai Petre.

Categoria frumusețe va fi reprezentată în finală de Ana Maria Costea și Mira, un Bichon Maltese, Marian Pielmuș și superbul lui exemplar de Akita, și de Ramona Amarinei și Carlo, un Chow-Chow premiat.

Bucuresti, 21.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *