metalshow

Concurenții au luptat cu toate armele vocale în cea de-a treia rundă de confruntări de la Vocea României

Antrenorii au ales încă nouă voci extraordinare

Cea de-a treia rundă de confruntări de la Vocea României a adus vineri seară duete de excepție, concurenți hotărâți să meargă mai departe, reacții spumoase ale celor patru antrenori și foarte multe momente care au stârnit hohote de râs și aplauze din partea publicului.

Cea de-a zecea ediție a noului sezon Vocea României a fost lider de audiență pe toate categoriile de public și a înregistrat 10.2 puncte de rating și 28.2% share pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 7.4 puncte de rating și 20.3% share.

Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.3 milioane de telespectatori au urmărit competiția în care doar vocea contează, iar în minutul de maximă audiență de la 20:46, cea mai bună competiție a vocilor a adus în faţa televizoarelor peste 1.8 milioane de români.

Prietenii și rivalități în show-ul suprem al vocilor

Vineri, încă șapte cupluri de dueliști au urcat pe scenă și au luptat cu toate armele vocale pentru un loc în etapa următoare a competiției. Chiar dacă înainte de această rundă concurenții erau prieteni, în ring au pornit bătălia, iar cei mai buni au ieșit învingători. Tudor, Loredana, Smiley și Moga au ales să meargă mai departe cu voci extraordinare, au apreciat momentele muzicale prezentate pe scenă, Tudor și Smiley au început un joc de table, iar Pavel Bartoș i-a binedispus pe toți cu energia lui molipsitoare.

Cea de-a treia seară de confruntări a fost deschisă de Robert Botezan și Izabella Jakab, din echipa Tudor. Cei doi au cântat melodia Demons și au creat un moment frumos. Vocile le-au sunat foarte bine, au demonstrat că au timbre speciale și s-au sincronizat foarte bine, iar Tudor a fost felicitat pentru alegerea piesei. ”Nu știu dacă a fost cea mai bună interpretare a voastră. Știu sigur că a fost un cântec care a crescut foarte mult din prima zi până acum și pentru asta vă felicit. Ați avut o mare bucurie de a cânta. Am să merg mai departe cu Robert.”, a spus Tudor Chirilă, iar Robert Botezan este cel care continuă competiția.

Georgiana Agarici și Bogdan Teohari, din echipa Loredana, au interpretat vineri piesa Secret love song și au reușit să creeze un moment sensibil, plin de pasiune. Vocile lor s-au completat, cei doi au atins note impresionante, s-au pus în valoare unul pe celălalt, iar duetul a fost apreciat de antrenori. ”Vă mulțumesc pentru că sunteți niște oameni minunați, niște artiști extrem de talentați. În seara asta, ați reușit să cântați mai bine ca niciodată, sunt absolut impresionată de modul în care ați evoluat. Considerați că amândoi ați mers mai departe.”, a spus Lori, dar alegerea ei a fost Georgiana, care rămâne în competiție.

Alexandru Baroc și Victoria Peșterean, din echipa Moga, au cântat melodia Let’s Marvin Gaye and get it on și au realizat un moment sensibil, lăudat de antrenori. Amândoi au fost foarte buni, iar vocea soul a lui Alex s-a potrivit perfect cu cea a Victoriei. ”Vreau să mulțumesc band-ului, pentru că am schimbat piesa în ultimul minut. Fără un astfel de band, nu puteam să schimbăm cu două zile înainte forma și producția acestei piese și cred că făcând asta le-am dat lor, Victoriei și lui Alex, ocazia să-și arate cu adevărat vocile. Aplauze și mulțumesc!”, a spus Marius la finalul momentului, iar alegerea lui a fost: ”O să merg mai departe la Vocea României cu Alex.” Cu Alexandru Baroc ne revedem în etapa următoare.

Smiley le-a trimis vineri în ring pe Astrid Petcu și Ramona Nerra, care au interpretat piesa Sledgehammer. Din păcate, duetul nu le-a ieșit așa cum și-ar fi dorit și nu au reușit să-i convingă pe antrenori, însă din punct de vedere vocal totul a fost echilibrat, iar concurentele au primit sfaturi prețioase. La final, Smiley a avut o decizie greu de luat, dar a spus: ”Colegii mei au fost destul de blânzi. Eu știu ce am repetat și știu despre ce am vorbit și mi-aș fi dorit să mă bucur mult mai tare de momentul ăsta. Mă așteptam la mult mai mult de la amândouă. Îmi pare rău să spun asta, dar trebuie să fim sinceri. Voi merge mai departe cu Ramona.”. Ramona Nerra merge mai departe în echipa Smiley, dar nici pentru Astrid drumul la Vocea României nu s-a încheiat, deoarece a fost salvată de Moga și Loredana. Ea a fost cea care a luat decizia de data aceasta și a ales să se alăture echipei Moga. 

Francesca Ilie a luptat vineri cu Șerban Radu pentru un loc în competiție. Cei doi concurenți din echipa Tudor au cântat melodia Bridge over troubled water și au creat un duet reușit, timbrele lor, cald și puternic, completându-se perfect. Antrenorii i-au făcut recomandări lui Tudor, însă la final decizia i-a aparținut și a spus: ”Ei doi nu știau despre acest cântec. Vă mulțumesc pentru bucuria de a face muzică și de a cânta. Sunt momente în care-ți pare rău că trebuie să alegi, dar ăsta e formatul, ne-am înrolat la treaba asta. Am să merg mai departe cu Francesca.”. Cu Francesca Ilie ne vedem în etapa următoare în echipa Tudor, iar Șerban Radu a fost salvat de Smiley și Moga pentru a rămâne în competiție. În cele din urmă, concurentul a ales să meargă mai departe în echipa Smiley.

Cătălina Godică și Flavia Sandu, din echipa Moga, au urcat pe scenă pline de ambiție și au cântat piesa Sweet child o’mine, care, din păcate, nu le-a pus vocile în valoare foarte mult. Tudor, Loredana și Smiley au comentat reprezentația fetelor și le-au dat sfaturi, însă Marius a fost mulțumit de duetul creat de Cătălina și Flavia și a spus: ”Dorința mea nu a fost să le aleg o piesă nepotrivită lor, ci să le scot din zona lor de confort, să văd că una dintre ele își dorește mai mult să învețe, să evolueze și să pună și un pic de metal și un pic de nerv în cântare. Ăsta a fost testul lor, e un duel până la urmă. Eu trebuie să iau o decizie și aș vrea să mă ajute și ele, nu doar să le ridic pe piedestal la duel. Voi merge mai departe cu Cătălina.”. Cătălina Godică continuă competiția.

Ultimul duel al serii a fost cel dintre Ion Barbu și Maria Adam, din echipa Smiley. Concurenții au interpretat melodia My immortal și au creat un moment emoționant, extrem de interesant din punct de vedere vocal, chiar dacă pe alocuri a lipsit vocea masculină. Smiley a avut de luat o decizie dificilă, dar a ales în cele din urmă: ”Prin acest moment, am urmărit să transmitem emoție și eu vă mulțumesc că ați reușit să faceți treaba asta. Eu am fost cel mai emoționat dintre toți, pentru că aveam multe temeri în ceea ce privește piesa asta. Au cântat la fel de bine și împreună și separat. Voi merge mai departe cu Ion.”. Ion Barbu continuă competiția.

În cea de-a treia rundă de confruntări, cei mai buni nouă concurenți au reușit să-i convingă pe antrenori că merită să rămână la Vocea României și să continue lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro.

Vinerea viitoare, românii sunt invitați să urmărească ultimele confruntări ale celui de-al șaselea sezon Vocea României și să aibă parte de un spectacol magnific, plin de voci extraordinare, foarte multe surprize din partea antrenorilor, tensiune și distracție la cote maxime.

Cele mai importante momente din timpul emisiunii pot fi vizionate pe site-ul oficial al show-ului, vocearomaniei.protv.ro sau integral pe voyo.ro.

Pentru experiența totală a show-ului în care doar vocea contează, descărcați aplicația Vocea României, gratuit, din App Store și Google Play și puteți avea acces la toate noutățile despre concurenți și antrenori. Dacă participați la jocurile LIVE aveți posibilitatea să obțineți titlul de Cel mai mare fan Vocea României și să câștigați locuri în marea finală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *