free download 78 travel guides written by experts

Concurenti de la „Top Chef” vor canta duminica la „X Factor”

În prag de Moş Nicolae, Chef Nicolai Tand împreună cu Alexandru Iacob şi Veres Istvan, concurenţi la „Top Chef”, au mers în casa talentaţilor de la „X Factor” pentru a le face o surpriză „gustoasă”.

Bucătarii le-au gătit pizza cu rucola, prosciutto, roşii cherry şi parmezan, iar la desert i-au răsfăţat cu o tartă de mere cu sos de caramel şi îngheţată de vanilie. Alexandru Iacob este concurentul preferat de la „Top Chef” al Mădălinei Lefter, motiv pentru care aceasta a venit să-i dea o mână de ajutor în bucătărie.

Pentru că au fost surprinşi de invitaţii celui mai savuros concurs gastronomic al momentului, concurenţii de la „X Factor” i-au luat prin surprindere, la rândul lor, pe bucătari, provocându-i să cânte o piesă preferată: „Provocarea colegilor de la X Factor m-a luat pe nepregătite. Am avut mari emoţii pentru că n-am mai cântat niciodată în faţa camerelor de luat vederi. În faţa lor sunt obişnuit doar să gătesc”, mărturiseşte Alexandru Iacob.

Întregul moment va putea fi urmărit la „X Factor” duminică, de la ora 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla cu cine s-au împrietenit cel mai mult concurenţii de la „Top Chef”.

Bucuresti, 07.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *