free download 78 travel guides written by experts

Concurentele Next Top Model pozeaza printre viermi, coropisnite, rame si pesti vii

Cel mai nou episod Next Top Model le aduce frumoaselor concurente o nouă probă extrem de grea: un shooting plin de surprize, pentru un designer de renume de pe piaţă. Acesta îşi caută o imagine pentru următoarea sa reclamă, însă înainte de a ajunge acolo, concurentele Next Top Model trebuie să pozeze printre viermi, coropişnite, râme şi peşti vii. Care dintre frumoasele protagoniste ale show-ului va lua castingul, telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Preocupat să compenseze lipsa de experienţă a concurentelor Next Top Model cu provocări din ce în ce mai spectaculoase, Cătălin Botezatu revine cu o probă cel puţin dezgustătoare. Pentru început, Bote le anunţă pe fete că vor participa la o sedinţă foto unde este invitat un designer de renume, care lansează o nouă colecţie de blugi şi caută cu această ocazie o imagine pentru noua sa campanie. Încântate şi dornice să se afirme, protagonistele merg foarte vesele şi relaxate la machiaj, fără a bănui nimic din ce urmează.

După un set de fotografii fashion, chiar când credeau că au terminat, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată. Bote le anunţă că, de fapt, provocarea de acum începe şi le invită să aleagă câte una din cele şase găleţi aflate în faţa lor. Temătoare, fiecare îşi încearcă norocul şi iau câte o găleată al cărei conţinut încă nu îl cunosc. Curiozitatea le-a pierit repede atunci când au descoperit ce se află înăuntru: viermi, coropişniţe, râme, peşti vii şi alte lucruri dezgustătoare.

Prin această probă fetele îşi vor învinge orice temeri, spune aspru Cătălin. Vor avea de-a face cu multe situaţii în viată, aşa că este timpul să se călească. Deşi vor fi acoperite de conţinutul găleţii alese, protagonistele vor trebui să-şi păstreze zâmbetul şi să facă o şedinţă foto reuşită. Cum s-au descurcat frumoasele fete printre dezgustătoarele vietăţi şi, mai ales, care dintre ele ca lua castingul, , telespectatorii Antena 1 vor putea urmări în această seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 24.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *