free download 78 travel guides written by experts

Concurentele Next Top Model participa la saptamana modei din Islanda

Lipsa experienţei le trădează din nou, spre disperarea lui Botezatu

Cel de-al cincilea episod Next Top Model le aduce protagonistelor o provocare de zile mari: prezentare de modă Iceland Fashion Week, pentru trei mari designeri. Lipsa experienţei le trădează din nou pe frumoasele concurente, care uită sfaturile şi conversează chiar pe scenă. Cum a reacţionat Bote, văzându-le noua ispravă, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Nici nu au apucat bine să despacheteze, că frumoasele concurente rămase în lupta pentru cucerirea titlului de următorul top model al României au deja parte de o provocare de zile mari: Bote tocmai le-a anunţat că vor participa la săptămâna modei din Islanda. O săptămână a modei atipică, care prezintă colecţiile a cel puţin trei designeri într-o singură seară, în unele dintre cele mai inedite locaţii cu putinţă.

Astfel, cele doisprezece protagoniste Next Top Model vor defila pentru indianca Sushma Patel, o creatoare de modă de la Bollywood, fashion designerul britanic Bo Karter şi celebrul designer român Cătălin Botezatu. Cătălin le lasă pe cele două creatoare să îşi aleagă modelele, iar în vreme ce Sushma alege şapte concurente, Bo o alege doar pe Irina, care nu îşi mai încape în piele de fericire. “Am ales-o pe Irina pentru că este unică şi are nişte trăsături care îmi plac foarte mult: piele albă şi păr roşcat…Îmi plac fetele cu aspect victorian, iar ea are un zâmbet care m-a cucerit.”

Cu câteva ore înainte de începerea serii, Cătălin începe riguros repetiţiile şi le avertizează sever pe concurente că de această dată nu este loc de greşeli şi ezitări. Tensiunea se amplifică treptat, pe măsură ce fetele defilează în superbele colecţii. Ele păşesc mândre, cu atitudine, uitând însă cu desăvârşire cele cerute de Bote la repetiţii: mai presus de toate un stil unitar. “Lucraţi în echipă!” a fost ultima indicaţie din partea designerului.

Cu toate acestea, la finalul defilării pentru celebrul designer Indian Sushma Patel, în plin manej, Bote o observă stupefiat pe Aida cum conversează în văzul tuturor cu colegele de podium. Cum a reacţionat Bote, văzându-le noua ispravă, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 12.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *