free download 78 travel guides written by experts

Concurentele Next Top Model ies din cuvantul lui Botezatu

Fetele aduc băutură în cameră fără ştirea echipei

Emoţiile primei eliminări le epuizează psihic pe concurentele Next Top Model by Cătălin Botezatu. Fetele aduc băutură în cameră fără ştirea echipei. Cum a reacţionat Botezatu când a fost anunţat de personalul hotelului despre ce se întâmplă în una dintre camerele unde sunt cazate protagonistele show-ului, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări joi, 29 septembrie, de la 20:20, la Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Tensiunea show-ului şi provocările care mai de care mai inedite la care celebrul designer Cătălin Botezatu le supune pe concurentele Next Top Model le determină pe protagonistele show-ului să ia nu tocmai cele mai inspirate decizii.

După prima eliminare, care s-a lăsat cu o mulţime de leşinuri, fetele au ajuns la hotel rupte de oboseală şi epuizate psihic. Înainte de a merge la culcare, trei dintre protagonistele show-ului, Iuliana, Flori şi Iulia, au cerut permisiunea bodyguarzilor care le păzesc 24 de ore din 24 să le dea voie să meargă până la cea mai apropiată farmacie.

Fetele au revenit în câteva minute cu medicamente, fructe şi…câteva sticle de „apă plată”. Nimic din toate astea nu le-a dat de gândit bodyguarzilor şi fetele s-au retras liniştite în camerele lor. La ora cinci dimineaţa însă, din una dintre camerele concurentelor răsună muzică la maxim şi tropăieli. Clienţii hotelului fac reclamaţii la recepţie.

Zgomotul de pe etajul fetelor a alertat tot hotelul, însă ele nu vor cu niciun chip să deschidă uşa. „În primă fază am crezut că se bat” au spus bodyguarzii, însă în cele din urmă şi-au dat seama că fetele erau într-o atmosferă mai euforică şi dansau. Aceştia îl anunţă chiar atunci pe Botezatu despre isprava fetelor, iar designerul e negru de supărare.

Le lasă totuşi să doarmă două ore şi apoi vine în camera lor, unde le face o adevărată scenă. Cu privirile în pământ, unele mahmure şi cu dureri de cap teribile, fetele nu scot un sunet. Telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări întreaga escapadă a protagonistelor show-ului joi, 29 septembrie, de la 20:20, într-un nou episod Next Top Model by Cătălin Botezatu.

Bucuresti, 27.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *