metalshow

Concurentele de la Burlacul, imprevizibile pentru Botezatu

După tensiunile şi schimburile de replici acide dintre concurentele de la Burlacul, fetele au decis să lase la o parte competiţia şi să se alieze pentru a-l surprinde pe Bote. Pentru că de fiecare dată burlacul părea singurul responsabil cu surprizele, domnişoarele au decis să-i dovedească cât de imprevizibile pot fi uneori femeile. Aşa că au dat buzna peste Cătălin chiar în timpul unei prezentări de modă la Sibiu.

Strategia s-a dovedit a fi de succes deoarece la vederea lor Cătălin s-a arătat într-adevăr plăcut surprins. Profesionalismul nu i-a permis să rămână prea mult cu gândul la superbele domnişoare din emisiune deoarece a trebuit să se concentreze în continuare la ce avea de făcut.

Concurentele şi-au dorit însă cu ardoare să atragă atenţia celebrului designer scandându-i numele cât puteau ele de tare. În cele din urmă, Bote s-a lăsat cucerit şi li s-a alăturat la masă, petrecerea prelungindu-se până spre dimineaţă.

Botezatu: “Bianca nu e proasta!”

Chiar dacă relaţia sa cu Bianca a luat sfârşit, Cătălin Botezatu a dat încă o dată dovadă de respect faţă de femeile din viaţa lui, indiferent de modul în care relaţia s-ar fi încheiat. În ediţia de joia aceasta, difuzată de postul Antena 1 de la ora 20.30, burlacul a invitat două dintre concurente la o discuţie într-o luxoasă caleaşcă.

Ceea în mod normal ar fi fost o caleaşcă romantică a devenit în scurt timp caleaşca orgoliilor. Două dintre frumoasele showului, Mihaela Stanciu şi Roxana Robotin au încercat ca de fiecare dată să atragă atenţia burlacului cu un comportament de divă. Însă nu a fost loc suficient pentru două dive într-o singură caleaşcă iar Bote a devenit uşor nervos şi contrariat. Tensiunea a plutit în aer iar discuţia în contradictoriu a răbufnit în final.

Ironizată de Cătălin pe tema atitudinii sale arogante, Roxana „prinţesa de gheaţă” a ripostat ducând discuţia spre trecutul lui Botezatu, mai specific spre fostele relaţii ale designerului. Susţinând că nu întotdeauna frumuseţea primează, Roxana a încercat să-i explice lui Bote care ar fi diferenţa dintre Bianca Drăguşanu şi Tania Budi. Prin comparaţie cu Tania Budi care este o „lady”, Roxana a numit-o pe Bianca „piţipoancă”. Cătălin nu poate însă accepta ca o femeie cu care a avut o relaţie să fie jignită în faţa lui şi îi răspunde vehement: “Bianca nu e proastă!”

Noile aventuri din showul Burlacul vor fi difuzate de postul Antena 1, joia aceasta de la ora 20.30.

Bucuresti, 11.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *