free download 78 travel guides written by experts

Concurenta raw vegana a parasit competitia „Top Chef”

Cel de-al doilea sezon „Top Chef” se apropie de final, astfel că, aseară, înainte de etapa semifinalei, Mirela Ivaşcu, concurenta raw vegană din concurs, a părăsit competiţia show-ului.

Preparatul Mirelei gătit la proba în care ea a format echipă cu Alexandra Leon le-a dus pe cele două la duel. Alături de ele, pentru un loc în semifinala concursului, s-au luptat Daniel Grosu şi Mihai Irimia. Din păcate pentru ei, finalistele Miss Universe România nu le-au purtat noroc, ducându-i pe cei doi direct la proba eliminatorie.

Cei patru concurenţi au avut de gătit cu bere cehească un preparat care să conțină orice ingrediente din cămara Top Chef, încadrându-se într-o oră. Din păcate pentru Mirela, preparatul său, pui cu glazură de bere cu miere și alune, mozarella, piure de dovleac și fondue de tomate, a conţinut prea multe ingrediente şi un mix nepotrivit de gusturi, după cum Chef Nicolai Tand a mărturisit, fapt care a dus la eliminarea ei din concurs.

În ediţia de lunea viitoare, 13 ianuarie, de la ora 20:30, la Antena 1, concurenţii „Top Chef” se vor lupta în semifinală pentru un loc în ultima ediţie a show-ului şi pentru premiul de 30 000 de euro.

Bucuresti, 07.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *