free download 78 travel guides written by experts

Concurenta la „X Factor” si-a spart dintele in timpul prestatiei live din concurs

În cea de-a doua gală live, concurenţii de la „X Factor” au dat dovadă de un adevărat profesionalism pe scena show-ului, indiferent de experienţa sau de vârsta pe care o au.

Astfel că, în timpul prestaţiei live de vineri, Ana Maria Mihăieş a fost lovită în faţă, din greşeală, de către un dansator. Cu toate că lovitura a fost atât de puternică încât concurentei i s-a spart un dinte, ea nu a schiţat nimic în timpul prestaţiei şi a continuat să cânte ca şi cum nu se întâmplase nimic.

După prestaţia live a Anei, Răzvan Simion şi Dani Oţil, prezentatorii show-ului, şi-au amintit de momentul în care Dan Bittman a căzut de pe scenă în timpul unui concert live, moment în care şi-a rupt mâna şi nasul, iar o oră şi jumătate, până la finalul spectacolului, nimeni nu şi-a dat seama că a avut probleme.

Din păcate, Ana Maria Mihăieş nu a fost salvată de votul publicului şi a ajuns la proba duelului alături de Mădălina Lefter. După lungi momente în care Bittman s-a gândit care va fi fata cu care va merge mai departe în concurs, juratul a decis că lupta pentru marele premiu s-a încheiat pentru Ana Maria Mihăieş.

În gala aniversară a show-ului „X Factor”, alături de Ana Maria Mihăieş, au mai părăsit concursul Paolo Lagana din grupa Deliei şi trupa Căminu’ 16, concurenţi aflaţi sub aripa lui Cheloo.

Bucuresti, 02.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *