free download 78 travel guides written by experts

Concurenta la „Top Chef” are nevoie de ingrijiri medicale in semifinala

Tensiune, competiţie, preparate de top şi emoţie sunt ingredientele care vor defini semifinala celui de-al doilea sezon „Top Chef” difuzat în această seară de la ora 20:30, la Antena 1, semifinală în care cei şase concurenţi rămaşi în competiţie se vor lupta pentru un loc în marea finală şi pentru premiul de 30 000 de euro.

Miza concursului este mare, astfel că, nervii semifinaliştilor sunt întinşi la maximum. Presiunea show-ului a fost cu atât mai mare cu cât cele mai apropiate şi iubite persoane ale bucătarilor au venit în platoul emisiunii pentru a-i susţine şi ajuta.

Timpul alocat fiecărei probe este resimţit întotdeauna insuficient de către concurenţi din cauza preparatelor de top pe care ei le gătesc. Motiv pentru care, graba a făcut-o pe Alexandra Leon, singura semifinalistă din concurs, să se accidenteze grav la picior, având nevoie de îngrijiri medicale. Atât accidentarea, cât şi presiunea show-ului au făcut-o pe concurentă să plângă pe tot parcursul probei: „M-a deranjat atitutinea lui Mihai pentru că nici nu i-a păsat că m-am accidentat în cămară. El pur şi simplu şi-a continuat cumpărăturile”, povesteşte concurenta.

Telespectatorii care vor urmări „Top Chef” în această seară, de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla numele finaliştilor care se vor lupta pentru premiul de 30 000 de mii de euro.

Bucuresti, 13.01.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *