Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Concurenta acerba la Burlacul

Li s-au furat paşapoartele unora dintre cele mai frumoase fete din emisiune!

FIlmãrile la show-ul Burlacul, cu Bogdan Vlãdãu în rolul principal, care va începe la Antena 1, pe 4 iulie, sunt în plinã desfãşurare. Se ştie deja, din ediţiile precedente, cã pretendentele la inima burlacului au ocazia sã-l cunoascã şi sã-l cucereascã pe parcursul unei cãlãtorii în multe ţãri, unde frumuseţea peisajelor îţi taie rãsuflarea, şi în cele mai luxoase hoteluri sau vase de croaziera. Şi cum miza este mare, nu toate concurentele joacã fair-play. Au aflat asta douã dintre cele mai frumoase fete din competiţie, cãrora pur şi simplu le-a fost furat paşaportul şi au fost nevoite sã revinã în ţarã de urgenţã.

Andreea Motoi este una dintre ele. A câştigat titlul de Miss Tourism World România (2005) şi Miss Earth Health Romania (2011). Are 1,78 m şi 53 de kilograme, este absolventã a Facultãţii de Filosofie şi Jurnalism, este o femeie frumoasã şi admiratã şi s-a prezentat la show-ul Antenei 1, Burlacul, pentru cã şi-a dorit sa joace rolul de cuceritã cu cel de cuceritoare. Furtul paşaportului ei a declanşat un scandal uriaş, fãptaşul nu a fost însã prins.

Petruţa Gagiu este o altã concurentã cãreia i-a fost subtilizat paşaportul. Are 21 de ani, a venit în Bucuresti din Petroşani, profeseazã ca model şi este hotãrâtã sã reuşeascã în viaţã, pentru a-şi ajuta fratele şi pãrinţii, despre care a aflat recent cã au probleme de sãnãtate. Frumoasã şi emotivã, Petruţa s-a vãzut neputincioasã în a continua cãlãtoria peste mãri şi ţãri, din cauza furtului paşaportului.

Dacã Andreea şi Petruta au reuşit sã-si refacã actele în timp util pentru a reveni la filmãri,telespectatorii vor putea afla urmãrind show-ul Burlacul, din 4 iulie, la Antena 1.

Bucuresti, 19.06.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *