free download 78 travel guides written by experts

Concurent la „Top Chef” a impresionat juriul cu un „Baba au rhum”

Cea mai savuroasă competiţie gastronomică se apropie cu paşi repezi de final, iar pentru a-şi asigura un loc în marea finală a show-ului, concurenţii rămaşi în concurs gătesc preparate cu care să-i impresioneze pe cei trei juraţi. Astfel că, în această seară, de la ora 20:30, unul dintre concurenţi a riscat pregătind un desert din cauza căruia, un concurent din primul sezon a pierdut marele premiu chiar în finală.

„Baba au rhum” este desertul franţuzesc cu care Alexandru Iacob a riscat la proba în care concurenţii au fost nevoiţi să gătească un picnic de patru persoane, doi adulţi şi doi copii, probă la care au avut 100 de lei buget şi zece minute timp la dispoziţie să facă cumpărăturile. Concurentul mărturiseşte că alegerea desertului a fost o dezicie de moment şi că nu a avut emoţii că nu-i va ieşi un preparat de top: „Sunt mândru de tine că ţi-ai asumat un rist. Când am văzut desertul prima oară am crezut că este uscat, dar când l-am gustat, am văzut că este excelent. Bravo lui că a reusit să-l facă!”, povesteşte Joseph Hadad.

La acestă probă, Alexandru Iacob a fost concurentul care a cheltuit cei mai puţini bani, motiv pentru care a ajutat-o pe Mirela Ivaşcu, căreia i-a împrumutat bani pentru a-şi putea cumpăra toate produsele pe care le pusese în coş.

Telespectatorii care vor urmări „Top Chef” în această seară de la ora 20:30, la Antena 1, vor putea afla ce preparate i-au impresionat pe cei trei juraţi, Joseph Hadad, Nicolai Tand şi Tudor Constantinescu, dar şi numele concurentului care a intrat direct la proba duelului, spre uimirea celorlalţi bucătari.

Bucuresti, 16.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *