free download 78 travel guides written by experts

Concertul „Iarna Muzicala” a marcat 5 ani de lectii de muzica de calitate pentru Boem Club

Sambata, pe data de 20 Decembrie, la Centrul de Arta Tinerimea Romana s-a desfasurat cel de-al 9-lea concert al Scolii de Muzica Boem Club, „Iarna Muzicala”. Evenimentul a reunit peste 120 de cursanti de toate varstele si aproximativ 500 de persone in public.

Concertul „Iarna Muzicala” marcheaza implinirea a 5 ani de realizari si succes, timp in care Scoala de Muzica Boem Club a devenit cea mai mare scoala de muzica privata din Romania. In anul 2014 cursantii Boem Club au castigat peste 70 de premii, la pian, chitara sau canto la cele peste 15 concursuri la care au participat, dovedind inca o data calitatea lectiilor de muzica desfasurate la Boem Club de catre cei peste 30 de profesori de muzica.

Copii si adulti deopotriva, cursanti ai Scolii de Muzica Boem Club, alaturi de profesorii lor, au oferit publicului un spectacol minunat, pe acorduri de muzica clasica, pop, jazz si dance iar din concert nu au lipsit colindele.

Cursantii au fost rasplatiti pentru interpetarile la pian, chitara, vioara sau cu vocea prin diplome si trofee acordate de Scoala de Muzica Boem Club.

“Suntem mandri ca dupa 5 ani de lectii de muzica de calitate, timp in care peste 3.000 de cursanti ne-au trecut pragul celor 3 sedii din Bucuresti, Scoala de Muzica Boem Club a devenit, prin rezultatele avute, reperul in ceea ce priveste educatia muzicala a copiilor si adultilor din Bucuresti. Multumim celor peste 40 de membri ai echipei, care, prin munca depusa si creativitatea lor imbogatesc si innoiesc experienta Boem Club in fiecare zi, pentru toti cei care fac parte sau intra in contact cu scoala noastra.” Claudia ATANASOAE, Director, Scoala de Muzica Boem Club

Partenerii concertului „Iarna Muzicala”au fost: Agentia Creative PR, partenerul Boem Club pentru comunicare si marketing si magazinul de muzica Music & More, partenerul oficial al Scolii de Muzica Boem Club pentru instrumente, partituri si accesorii muzicale.

Partenerii media ai evenimentului au fost:Agentia de presa Agerpres, Radio Itsy Bitsy, Cotidianul Ultima Ora, www.clopotel.ro, www.suntparinte.ro, www.bucuresteni.ro, www.romaniapozitiva.ro, www.gokid.ro, www.roportal.ro, www.orasulm.eu, PRwave, www.autentici.ro, www.calendarulmagic.ro, www.macmackids.ro.

Bucuresti, 22.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *