free download 78 travel guides written by experts

Concertul de Craciun al Teatrului Masca

a V-a editie

Sambata, 19 decembrie, incepand cu ora 19.00, Teatrul Masca va invita la cea de-a V-a editie a Concertului de Craciun, eveniment devenit o traditie pentru bucuresteni.

Invitatul special de anul acesta este Ducu Bertzi, care va interpreta colinde maramuresene de pe noul sau album “Colinde, colinde”. Artistul a declarat recent intr-un interviu faptul ca in Maramures colidele au o muzicalitate speciala, calda, cu o personalitate bine conturata.

“Va oferim si in acest an un eveniment special, incarcat de emotii, care speram ca va reusi sa creeze atmosfera magica de sarbatori in sufletul fiecaruia dintre voi”, declara Mihai Malaimare, Directorul Teatrului Masca.

Primele editii ale concertului de Craciun al Teatrului Masca i-au avut ca invitati pe Gheorghe Zamfir şi orchestra Teatrului Naţional de Opereta "Ion Dacian", Corul Patriarhiei Romane, Mircea Tiberian, Maria Raducanu si "Jazzy Company" cu spectacolul "De la colind la gospel, de la clasic la folk", si Nicolae Furdui Iancu.

Organizator: Teatrul Masca

Parteneri media: Smart FM, Radio Bucuresti, Port.ro, Sapte Seri, PRwave.ro, Acasa.ro, Prichindelulmeu.ro, Auto Cobalcescu

Bucuresti, 17.12.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *