free download 78 travel guides written by experts

Concertele Copilariei – Eveniment caritabil de Craciun

Fundaţia Scheherazade organizează evenimentul ”Concertele Copilăriei”, împreună cu formația Școlii Americane din București, pe data de 13 decembrie, începând cu ora 13:00, la Hotelul Crowne Plaza, sala Crown Ballroom, din Bulevardul Poligrafiei nr 1. Retrăim bucuria Crăciunului şi a copilăriei alături de copiii refugiaţi din Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil şi cei din satul Bucşani, județul Giurgiu. Dăm timpul înapoi şi redevenim copii ascultând colindele pregătite de trupa de muzică a Şcolii Americane din București.

Cei mici au pregăti un program special pentru a sărbători împreună cu invitaţii tradiţiile şi obiceiurile de Crăciun. Copii au pregătit și alte surprize, acum în pragul Crăciunului: tablouri desenate de ei și tot felul de decoraţiuni numai bune de agățat în brad. De concert se vor bucura şi copiii din Centrul de Plasament Pinocchio.

Evenimentul are loc în cadrul cele două proiecte ale Fundației Scheherazade: ”Un drum în viață: Bucșani – între București și Europa!” – Servicii sociale pentru copii şi tineri din mediul rural din judeţul Giurgiu și ”Punți către speranță” – acces la servicii de calitate pentru solicitanți de azil și persoane cu o formă de protecție în România. Proiectele sunt finanțate prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România.

În acest demers al Fundaţiei Scheherazade de a le face copiilor sărbătorile mai frumoase, s-a alăturat și Centrul de Artă Mora, care i-a îndrumat pe aceştia atunci când au pregătit frumoasele tablouri. Evenimentul este organizat cu susținerea companiilor Garanti Bank, Telekom, Mega Image și Alka.

Bucuresti, 11.12.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *