metalshow

Concert umanitar

Asociatia LECUPO si Casa de Cultura "M. Ursachi" Iasi au placerea de a va invita in seara de vineri, 12 decembrie 2008, orele 20:00 la concertul umanitar in cadrul caruia sunt invitate trupele I Hate Mondays, Avinmahr si Rava. Pretul biletului este 7 RON iar banii obtinuti din vanzarea lor vor fi donati copiilor de la Centrul de Zi "Sf. Alois Scrosoppi".

Acest eveniment face parte din proiectul "Casa de Craciun", actiune umanitara realizata de Asociatia LECUPO si Casa de Cultura „M. Ursachi” pentru 31 de copii proveniti din familii defavorizate din zona Bucium si aflati in Centrul de zi „Sf. Alois Scrosoppi”.

LECUPO este o organizatie non-guvernamentala de tineret care a luat nastere in martie 2007 ca o necesitate de educatie si dezvoltare continua a tinerilor din Iasi. Împreuna cu voluntarii nostri desfasuram activitati la standarde europene, cu si pentru tineri, prin care incercam sa identificam si sa rezolvam problemele tinerilor, precum si sa le oferim oportunitatile de care au atat de mult nevoie.

Pentru informatii suplimentare cu privire la eveniment va rugam sa o contactati pe dra Mihaela Girleanu, Director Executiv LECUPO la nr. de telefon 0743 76 36 17, sau la adresa de e-mail office@lecupo.ro

Bucuresti, 10.12.2008 {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *