free download 78 travel guides written by experts

Concert extraordinar Sebastian Spanache Trio

În data de 27 noiembrie 2015, cu începere de la ora 19:00, cei de la Sebastian Spanache Trio vor urca pe una dintre cele mai frumoase scene ale Timișoarei, scena Teatrului Național, cunoscută și ca sala Operei, clădire simbol pentru orașul de pe Bega.

În urmă cu 4 ani, acest grup excepțional lansa primul material discografic (cd demo – producție proprie), susținând la Timi șoara un prim concert memorabil. De atunci, Sebastian Spanache Trio a concertat pe scenele unor mari festivaluri, precum Gărâna Jazz Fest, Sibiu Jazz Fest, JazzTM, Bucharest Jazz Festival si multe altele, împărțind scena cu numeroși artiști de talie mondială.

De asemenea, trio-ul a susținut concerte în multe orașe importante pentru scena de jazz europeană, din care amintim: Berlin, Viena, Praga, Budapesta, Cracovia, Bratislava, Vroslav, Belgrad, Debrecen, Szeged și altele…

După 4 ani de concerte și turnee, 2 albume și un material video consistent, Sebastian Spanache Trio revine pe scena timișoreană, iar organizatorii evenimentului au bucuria de a vă invita la un concert extraordinar, care va fi susținut în sala mare a Teatrului Național din Timișoara, pe data de 27 Noiembrie, de la ora 19:00, unde cei trei muzicieni vor prezenta cele mai bune piese ale lor de până acum.

Eveniment organizat de Asociația Culturală NABU în parteneriat cu Teatrul Național Timișoara, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș.

Biletele se găsesc în rețeaua eventim.ro și la agențiile Teatrului Național Timișoara, prețurile fiind 15 Ron și 30 Ron.

//www.eventim.ro/ro/bilete/concert-sebastian-spanache-trio-timisoara-teatrul-national-mihai-eminescu-sala-mare-829576/performance.html

Bucuresti, 24.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *