Kinodiseea

Concert Extraordinar de Craciun – Targoviste, 13 decembrie 2009

Duminica, 13 decembrie, la ora 19.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor targovistenii ii vor putea urmari in premiera pe artistii Orchestrei Imperiale din Viena la Concertul Extraordinar de Craciun organizat de Primaria Municipiului Targoviste impreuna cu Arhiepiscopia Targovistei si Consiliul Judetean Dambovita.
 
Soprana Isabel Marxgut impreuna cu tenorul Pablo Cameselle acompaniati de Filarmonica Muntenia vor incanta audienta cu arii celebre. Bine cunoscutele Hallelujah, Ave Maria, La donna e mobile, O sole mio si Libiamo sunt doar o parte din programul pregatit de acestia pentru publicul targovistean.

Atmosfera de sarbatoare vieneza in pasi de vals, decorurile spectaculoase pregatite special pentru acest eveniment, precum si numeroase personalitati ale lumii culturale ce vor fi prezente in sala  vor anima orasul in pragul Craciunului.

Biletele sunt puse in vanzare la casa de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor, iar pentru cei ce nu vor reusi sa isi achizitioneze bilete, primaria a pregatit un ecran urias in piata din fata cladirii pe care va fi proiectat concertul.

Pret bilet: 10 lei

Bucuresti, 26.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *