metalshow

Concert Extraordinar de Anul Nou “Anul Nou in stil STRADIVARIUS” cu Răzvan Stoica și Andreea Stoica

Joi, 12 ianuarie 2017, de la ora 19:00, Sala Radio găzduiește concertul extraordinar de Anul Nou, “Anul Nou in stil Stradivarius” sustinut de violonistul Răzvan Stoica și pianista Andreea Stoica

Pentru a începe noul an cu multă energie şi inspiraţie, cei doi artisti ne vor încânta cu măiestria lor într-un program muzical de pe două continente şi din două spaţii muzicale fascinante: muzica clasică şi tango-ul.

Programul concertului din 12 ianuarie cuprinde lucrari de mare anvergura si virtuozitate cum ar fi Sonata “Trilul Diavolului” a lui Tartini sau Dansurile Spaniole ale lui Pablo de Sarasate dar si tangourile lui Astor Piazzolla din suita “Histoire du Tango”.


La finalul concertului vom avea parte si de lansarea albumului ” Strad Style” distribuit de Universal Music Romania urmata de o sesiune de autografe și posibilitatea de a socializa cu protagoniștii. Acustica specială a sălii Radio  oferă publicului premizele unei experiențe muzicale de excepție.

Violonistul român Răzvan Stoica a primit titlul de Noul talent al anului 2013 la concursul “New Talent” de la Bratislava, fiind primul muzician român care reuşeşte această performanţă în istoria de 44 de ani a acestui concurs, iniţiat de Sir Yehudi Menuhin. “New Talent” este cea mai importantă competiţie pentru tineri instrumentişti între 18 şi 28 ani derulată sub semnul Uniunii Europene de Radio. Radio România Muzical îl recomandă pe Răzvan Stoica drept una dintre noile stele ale violonisticii româneşti. Are în palmares aproape 30 de premii naţionale şi internaţionale. Din 2009, violonistul român cântă pe o vioară Stradivarius, Queen ex-Ernst din 1729, pe care a câştigat-o la o competiţie desfăşurată la Salzburg, unde a avut 170 de contracandidaţi.

Biletele pentru concert pot fi cumpărate prin reteaua Eventim , dar si pe www.eventim.ro.

Concertul are loc joi 12 ianuarie, ora 19:00, Sala Radio  (Str. General Berthelot, Nr. 60-64,).

Preţul biletelor: 30,00 lei ,  50,00 lei şi 75,00 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *