free download 78 travel guides written by experts

Concert Delia si momente artistice in stil romanesc pe 1 Decembrie, de ziua AFI Palace Cotroceni

AFI Palace Cotroceni a pregătit pe 1 Decembrie o zi întreagă plină de evenimente inedite pentru a sărbători cu mult fast cea de-a șasea aniversare de la deschiderea în România.

Anul acesta la aniversarea centrului comercial vor fi prezenți invitați de seamă, în seara de 1 Decembrie cântăreața Delia Matache pregătind un concert memorabil pentru toți vizitatorii mall-ului.

Conceptul aniversar prin care AFI Palace Cotroceni celebrează cei 6 ani de activitate pune accent pe tradiția românească și pe valorile naționale. Astfel, culoarele mall-ului vor reuni pe 1 Decembrie tradiții din cele trei zone istorice ale României, Moldova, Țara Românească și Transilvania. Mai mult, ansambluri populare cunoscute din fiecare regiune vor susține momente artistice, printre care: Fanfara 10 Prăjini, Ansamblul Chindia, Țara Vrancei, Junii Călușari.

1 Decembrie marchează, de asemenea, startul sezonului sărbătorilor de iarnă, iar cu această ocazie, centrul comercial va aprinde luminițele de Crăciun în prezența tuturor celor care vor fi veni la evenimentul aniversar.

Surprizele pregătite de AFI Palace Cotroceni sunt numeroase. Astfel, tradiționala tombolă este organizată și în acest an, toți cei care au achiziționat produse în valoare de minim 200 de lei până pe 1 Decembrie având șansa de a se înscrie. Premiile puse în joc sunt substanțiale, fiind oferite produse electronice, electrocasnice, plus marele premiu, o mașină Citroen Cactus.

Participanții la tombola aniversară pot câștiga și una dintre cele 6 excursii oferite în zone tradiționale românești la hoteluri de 4 și 5 stele, precum Hotel Binderbubi Sighișoara, Hotel Golden Tulip Ana Tower Sibiu, Hotel Hilde‘s Residence Gura Humorului, Hotel Toaca Bellevue Gura Humorului și Green Village Resort Sfântu Gheorghe.

Mai mult decât atât, AFI s-a gândit și la cei care își serbează ziua de naștere tot pe 1 Decembrie, astfel că aceștia se pot înscrie cu datele personale într-un mesaj privat pe pagina de Facebook www.facebook.com/AFIPalaceCotroceni pentru a primi din partea mall-ului, tortul aniversar.

Copiii de șase ani ce vor participa la evenimentele organizate în ziua aniversară vor fi răsplătiți cu un voucher prin care vor beneficia de acces gratuit la locul de joacă pentru copii.

Pe agenda momentelor organizate cu ocazia aniversării din acest an se regăsește și Festivalul LEGO®, AFI Palace Cotroceni fiind gazdă în România, pentru al doilea an consecutiv. În cadrul acestuia sunt expuse figurine uriașe construite doar din piese LEGO ® care vor putea fi admirate de vizitatorii mall-ului până pe data de 4 Decembrie. În plus, în zona Zorky’s Planet, AFI Palace Cotroceni a pregătit un spațiu special amenajat unde cei mici se pot juca gratuit cu jucării LEGO®.

Pentru mai multe informaţii despre evenimentele și noutăţile din AFI Palace Cotroceni, puteţi accesa pagina de web www.aficotroceni.ro sau pagina oficială de Facebook AFI Palace Cotroceni.

Bucuresti, 25.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *