free download 78 travel guides written by experts

Concert Dead Kennedys în premieră în România

Legendara trupa americana de hardcore/punk, Dead Kennedys, canta in premiera la Bucuresti pe 3 iulie in Club Fabrica! Primele 50 de bilete costa doar 75 de lei si se gasesc pe www.iabilet.ro, in magazinele Fanco si in reteaua www.iabilet.ro/retea.

Formata in San Francisco, California in 1978, trupa a fost unul dintre pionerii miscarii punk rock si prima trupa de hardcore americana care a avut un impact major in Marea Britanie. Versurile lor au in genere tenta poltica si satirizeaza personalitatile vremurilor dar si autoritatea in general. Dead Kennedys a fost una dintre primele trupe cenzurate in magazinele de muzica in anii 80. Trupa a lansat doar patru albume de studio si un EP dar piesele sale sunt deja imnuri ale generatiilor de peste 40 de ani!

Concert Dead Kennedys 3 iulie

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Aceastea costa dupa cum urmeaza
– primele 50 de bilete – 75 lei
– presale – 85 lei
– la intrarea – 100 lei.

Se pun in vanzare doar 350 de bilete asa ca grabiti-va ca numarul lor este foarte limitat!

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar insotite de un adult.

Un eveniment METALHEAD powered by ROCK FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *