free download 78 travel guides written by experts

Concert coral inedit la Castelul Peles

Stagiunea “Sunetul muzicii” de la Castelul Peleş, eveniment organizat de ExcesMusic şi Muzeul Naţional Peleş, continuă cu un concert coral.

Sâmbătă 11 octombrie 2014, de la ora 16, la Sinaia, în sala de concerte a castelului, va evolua un inedit ansamblu vocal românesc – Acapella, care vă propune abordări noi ale unor cunoscute creaţii semnate de Bach, Schubert, Mozart, Dvorak, Rossini, Dimitrescu şi Piazzolla.

Grupul vocal Acapella, înfiinţat în 1999 de George Miron, a obţinut mai multe premii la concursuri desfăşurate la Viena – Marele Premiu la festivalul concurs international “Tinerete si muzica ” editia a XXIX; Bad Ischl – premiul I la Concursul international coral; Graz – premiul I – Sectiunea muzica sacra la Olimpiada Mondiala a Corurilor şi Roma premiul II – Concursul international coral “Musica sacra a Roma”. De asemenea Grupul vocal Acapella a susţinut trei turnee în SUA, trei turnee în Germania, unul în Austria, iar în acest an a fost invitat în cadrul Festivalului “Musica y Danza de Granada” editia 63-a, unde România a participat pentru prima dată.

Accesul se face pe bază de invitaţie, care poate fi obţinută completând un formular pe site-ul //peles.ro/.

Programul complet al stagiunii pe:
//stagiuneasunetulmuzicii.wordpress.com.

Parteneri: Uniunea de Creaţie Interpretativă a Muzicienilor din România prin Programul “Oportunităţi la tine acasă”, Radio Romania Cultural, Asociaţia Cultural – Sportivă Pro Valores.

Parteneri media: Observator cultural, Port.ro, onlinegallery.ro, muzicabuna.ro.

Bucuresti, 03.10.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *