free download 78 travel guides written by experts

Concert AGWeinberger la aniversare

27 August 2009 – Bucuresti
Amfiteatrul “Mihai Eminescu” – ora 20:00

Sfarsitul lunii August, va fi marcat de un eveniment unic, dedicat iubitorilor de jazz si blues. La initiativa Agentiei VreauBilet, blues-ul va prinde viata prin interpretarea celui mai cunoscut chitarist roman de peste hotare si, deopotriva un adevarat promoter al blues-ului American in randul tinerilor din Romania , AGWeinberger.

La ceas aniversar, artistul revine in capitala alaturi de band-ul sau pentru a oferi publicului avizat un concert special ce se va desfasura la Amfiteatrul “Mihai Eminescu” pe data de 27 August, incepand cu orele 20:00.

Invitatii celebrului chitarist, sunt trei copii talentati pe care artistul i-a descoperit in turneul Interzis FM din tara. Este vorba despre grupul Real FAM – blues kids , cunoscut sub numele de FLALEXMY , in componenta caruia se afla Alex ( 14 ani, chitara si voce ), Flavius ( 8 ani, tobe ) si Mihai ( 12 ani, bass ). Acestia au fost remarcati de AGWeinberger la Festivalul de Blues Sighisoara 2009 si invitati sa cante alaturi de band in cadrul turneului Interzis FM vezi muzici ce nu auzi la radio .

De asemenea, de la acest concert nu va lipsi nici Aiyana –Lee Anderson fetita in varsta de noua ani, o mare speranta muzicala, ce provine dintr-o familie de muzicieni profesionisti. Mama Aiyanei-Lee Anderson este Nicole Formescu, o compozitoare romanca stabilita in Marea Britanie, celebra pentru colaborarile cu artisti de talie mondiala, iar tatal micutei este producatorul muzical american Jimmie Ray Ruffin. De la varsta de trei ani, Aiyana a castigat trei concursuri si a inregistrat primul ei album, intitulat „Who I Am”, care s-a vandut ulterior in aproape 1 milion de exemplare in Europa.

European Royal Orchestra din Anglia, invitatii speciali ai serii, vor veni pentru prima data in Romania si vor imparti aceiasi scena cu AGWeinberger pentru a transmite celor prezenti senzatiile, trairile, si sentimentele reale pe care doar Blues-ul le poate reda la maxima intensitate.

Biletele pentru acest spectacol au fost puse in vanzare la pretul de 40 Ron si pot fi achizitionate, de la Magazinul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj.2, Sala Palatului, Magazinul Ligia F ( Pache Protopopescu 23), Centrul Cultural “Mihai Eminescu”, in reteaua Magazinelor Germanos prin Eventim, iar rezervarile online se pot face pe site-urile de specialitate : www.blt.ro, www.bilet.ro si www.vreaubilet.ro

In Romania nu se poate vorbi despre Blues fara acest muzician de exceptie. Eforturile sale de a promova cu zel misionar si de a implementa acest gen pe piata, dar si atitudinea cit si gindirea despre viata, a ceea ce se numeste Blues, ii confera statutul de "punct de pornire" al acestei miscări muzicale in Romania.

Oradean la origine, chitarist, vocalist, interpret la muzicută, producator ai realizator de emisiuni radio si producător de albume, initiator al miscarii de cluburi, AGWeinberger este o certa autoritate in domeniu.

Bucuresti, 14.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *