Shadow

Concediu mai avantajos pentru bugetarii care primesc vouchere de vacanţă

Reduceri de până la 35% și pachete turistice la un preţ special cu voucherele de vacanţă emise de Up România.

Toți românii care lucrează în sectorul public vor primi, până la sfârşitul lunii noiembrie, o primă de vacanţă în valoare de 1.450 de lei, sub formă de vouchere.

”Ne bucurăm că putem să oferim românilor soluții pentru o vacanță reușită și accesibilă în România. Angajaţii din sectorul public sau privat care primesc vouchere de vacanţă emise de Up România au reduceri semnificative pe parcursul anului 2018 și pot beneficia de pachete pentru vacanţa de vară la un preţ special”, a declarat Elena Pap, director general Up România.

Prin intermediul partenerilor strategici ai Up România, beneficiarii voucherelor de vacanţă Chèque Vacances pot plăti, de exemplu, 833 de lei pentru un sejur de 7 zile/persoană la Marea Neagră, în lunile de vară, la un hotel de 3 stele. Ofertele sunt disponibile pe portalul dedicat: www.vacanteromanesti.ro.

Voucherul de vacanţă este acceptat de numeroase agenţii de turism acreditate, pensiuni, hoteluri şi unităţi de tratament. Emis pe suport de hârtie sau electronic, acesta poate fi folosit pentru plata serviciilor turistice pe teritoriul României: cazare, masă, transport, tratament balnear, servicii de agrement. Serviciile turistice plătite cu voucherele de vacanţă cuprind cel puţin o noapte de cazare.

Instituțiile care vor acorda vouchere de vacanță este necesar sa aibă prevăzut în buget acest tip de cheltuială. Printre reprezentanții sectorului public care pot beneficia de vouchere de vacanță Chèque Vacances se numără cadrele didactice, angajaţii primăriilor, ai consiliilor locale şi judeţene şi ai direcţiilor subordonate acestora, angajaţii poliţiei locale și cei ai spitalelor municipale şi judeţene.

”Up România s-a alăturat cu bucurie acestei iniţiative guvernamentale şi a creat pentru instituțiile publice o ofertă atractivă pentru achiziţia voucherelor de vacanţă ”, a precizat Elena Pap, director general Up România.

De asemenea, instituțiile publice beneficiază de facilități, precum:
• Consultant dedicat: pe întreaga durată a contractului, comenzile pot fi gestionate rapid, comod şi sigur prin e-mail, fax sau accesând varianta online – www.chequeonline.ro.
• Rambursarea voucherelor comandate şi nedistribuite.
• Asigurarea coletului cu vouchere: orice distrugere sau pierdere a voucherelor intră în responsabilitatea Up România.
• Livrare rapidă şi personală, direct la persoana desemnată, cu prioritate, pentru ca voucherele să ajungă la beneficiari în cel mai scurt timp posibil.
• Afiliere la cerere: beneficiarii voucherelor de vacanță care doresc să îşi petreacă sejurul într-o anumită unitate turistică, ce nu face încă parte din reţeaua de parteneri afiliaţi Up România, poate transmite o solicitare şi, în cel mult 24 de ore, un consultant al companiei ia legătura cu unitatea respectivă.
• Personalizarea voucherelor cu denumirea insituţiei şi un mesaj dedicat angajaţilor.
• Livrarea voucherelor de vacanţă în carnete.

O instituție publică poate achiziţiona vouchere de vacanță pe SICAP, unde se iniţiază achiziţia directă.

Până în prezent, peste 150 de instituţii publice au ales UP ROMÂNIA S.R.L. ca furnizor de vouchere de vacanţă.

În România, peste 700.000 de persoane folosesc tichete de masă Chèque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Chèque Vacances, tichete sociale Chèque de Sevices, tichete sociale pentru grădiniţă şi tichete de creșă Chèque Bébé.

Leave a Reply

Your email address will not be published.