Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Comunitatea mesagerilor de fapte bune a Piraeus Bank este în creștere

115 de familii din 13 județe au primit sprijin în valoare totală de 35.800 de lei

Piraeus Bank România a susținut în perioada 12 Martie – 12 Aprilie 2018, o campanie de voluntariat intern prin intermediul căreia 115 familii au primit sprijin în valoare totală de 35.800 de lei. Proiectul “Fă o faptă bună!”, aflat la a doua ediție, a mobilizat aproximativ 300 de voluntari Piraeus cărora li s-au alăturat clienți și parteneri ai Băncii.

Voluntarii Piraeus Bank au identificat și semnalat cazurile sociale iar pentru fiecare dintre ele Banca a alocat o sumă minimă care a fost completată cu donații în bani precum și în bunuri (alimente, haine, încălțăminte, bunuri de uz casnic/medical) de către angajatii băncii, clienții si partenerii implicați.

voluntari Piraeus Bank, Fa o fapta buna

Donațiile au ajuns la cazurile sociale din Alexandria, Argeș, Brăila, București, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Iași, Ialomița, Ilfov, Pitești, Târgoviște. De asemenea, voluntarii Piraeus au oferit sprijin și pentru cazurile speciale, cum ar fi cele cu probleme medicale grave, familii cu o situație materială precară și pentru prevenirea abandonului școlar.

”Un fapt îmbucurător este că anul acesta comunitatea de mesageri pentru fapte bune s-a mărit, prin eforturile și dedicarea colegilor noștri, care au reușit să implice în proiect atât clienți cât și parteneri ai Băncii. Le mulțumim pe această cale și ne dorim să creștem această comunitate în timp. Oricine este binevenit să ni se alăture, pentru că nevoia de bine nu are limite”, a declarat Veronica Gheorghiu, coordonatorul proiectului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *