free download 78 travel guides written by experts

Comunitatea de HR si-a ales liderii pentru urmatorii 3 ani

Comunitatea profesioniștilor în resurse umane din România (HR Club) și-a ales, prin vot, noul Consiliu Director, pentru mandatul 2015-2018. Au fost exprimate 202 voturi, dintre care 184 electronic și 18 în cadrul adunării generale a membrilor HR Club din data de 16 aprilie.

Consiliul Director al HR Club pentru mandatul 2015- 2018 este format din:

Presedinte Consiliu Director
• Radu Mavrodin, Director Resurse Umane, Oyak – Renault Turcia

Membrii Consiliu Director
• Adela Jansen, Director Executiv Resurse Umane, BRD Groupe Societe Generale
• Andreea Voinea, Director Executiv Resurse Umane, BCR
• Dana Roman (Barbara), Human Resources Manager – Eastern Europe, Tenaris
• Florin-Ioan Petean, Director Executiv, Centrul de Dezvoltare Managerială (CDM)
• Horațiu Cocheci, Senior Manager, Leader Departament de Consultanță în Resurse Umane, PricewaterhouseCoopers
• Marius Decuseară-Brandenburg, Managing Partner, Trend Consult România.

Membrii Consiliului Director ocupă funcții de conducere în diferite companii importante din România sau străinătate, dar, în ciuda programului aglomerat, dedică din timpul lor muncii voluntare în cadrul Asociației (membrii Consiliului Director nu sunt remunerați). Se implică, din pasiune pentru această frumoasă profesie – managementul resurselor umane, în vederea dezvoltării comunității de HR din România.

“Cred că în perioada 2012-2015 am făcut multe lucruri frumoase împreuna și sunt convins că se pot face și mai multe. Ne-am propus să reprezentăm interesele comunității de resurse umane în modificarea proiectelor legislative relevante pentru domeniul HR și, iată că, începând din 2013, HR Club este membru în Consiliul Economic și Social (alături de încă 15 organizații reprezentative ale societății civile), postură din care putem întreprinde și susține inițiative legislative care să contribuie la dezvoltarea domeniului.

Pentru a apropia HR-ul de business și a face cunoscut impactul pe care îl are activitatea profesioniștilor în resurse umane, am inițiat întâlniri de tipul CEO Power Breakfast sau CEO Power Dinner, iar Gala Premiilor de Excelență HR Club este un proiect în care celebrăm HR-ul în contextul business-ului. De asemenea, HR Club este membru cu drepturi depline în Coaliția pentru Dezvoltarea României, alături de 19 asociații de business și 17 ambasade, fiind implicat, în prezent, în Taskforce-ul Educație și în Taskforce-ul Competitivitate.

În ceea ce privește evenimentele dedicate dezvoltării profesionale a membrilor (Conferințe cu lideri mondiali de HR și Management, Seminarii de bune practici în resurse umane, Master Class-uri HR Club, Întâlniri ale comunităților de practică pe industrii etc.), ne-am bucurat să vedem cum numărul de participanți a crescut de la an la an, de la eveniment la eveniment, astfel încât, la Conferința din 2014, am stabilit un record de participare: 460 de persoane.

Nu în ultimul rând, din dorința de a contribui la pregătirea viitoarei generații de HRi, am dezvoltat și consolidat un parteneriat cu Masterul de HR de la Facultatea de Sociologie și organizăm în fiecare an Școala de vară HR Club Next Generation. Mai mult, pentru că ne preocupă în general sistemul de învățământ din România și pentru că ne dorim să contribuim la reducerea discrepanței între cunoștințele oferite de școală și abilitățile de care au nevoie angajatorii, ne-am implicat în diferite proiecte alături de Ministerul Educației și alti parteneri (companii sau asociații).

Ne dorim să continuam, în mandatul 2015-2018, toate aceste proiecte frumoase și încă să inițiem altele, care la randul lor să aducă beneficii comunității profesioniștilor în resurse umane și, în general, peisajului de business din România.”

Radu Mavrodin, Director Resurse Umane, Oyak – Renault Turcia; Presedinte HR Club mandatul 2012-2015 și reales în mandatul 2015-2018.

Rolul Consiliului Director este de a trasa direcțiile strategice și obiectivele Asociației, a aproba planul de execuție (activități/proiecte) și bugetul anual de venituri/cheltuieli și de a veghea la implementarea acestora. De asemenea, Consiliul Director hotărăște colaborarea cu alte organizații și, nu în ultimul rând, se implică activ în dezvoltarea comunității HR Club.

Bucuresti, 23.04.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *