creative night talks

Comunitatea de antreprenori online din Romania cu afaceri de peste 8 mil $ se reuneste la „Amazonienii Summit 2017”

Cea mai mare comunitate de antreprenori online din Romania se reuneste pe 17 iunie la „Amazonienii Summit 2017” alaturi de invitati speciali, unii dintre vanzatorii de top la nivel international pe Amazon. Amazon este cel mai mare business online din lume, cu o viteza de dezvoltare uluitoare, in permanenta creştere, care isi deschide portile spre succes comunitatii din Romania, „Amazonienii”, fondata de Alex Huditan.

Lansata in anul 2016, comunitatea „Amazonienii” numara peste 1000 de membri, care au initiat un business pe Amazon si produc venit constant de mii, zeci si chiar sute de mii de dolari, gratie cursului dezvoltat de Alex Huditan, prin prisma celor 3 ani de experienta in vanzarea online pe aceasta platforma.

Amazonienii Summit 2017
La nivel comparativ, afacerile Amazon se ridica la peste 135.99 miliarde dolari, in timp ce Emag vinde pe toate cele patru piete din Romania, Bulgaria, Ungaria si Polonia putin peste 1 miliard de dolari. Cu 426 de produse vandute pe secunda in 2013 cu ocazia sarbatorilor, Amazon este una dintre cele mai profitabile afaceri pentru antreprenorii aflati la inceput de drum, piata fiind plina de oportunitati printre cele 398 milioane de produse. Avantajul unui business pe Amazon este ponderea de peste 83% in favoarea revanzatorilor, care cumpara produse din China si le revand sub propriul brand. Conform statisticilor din 2016, 49% din vanzatori fac sub 100 mii de dolari pe an, in timp ce 36% castiga intre 100 mii si 1 milion de dolari pe an, 13% intre 1-10 milioane de dolari, iar restul de 2% au vanzari de peste 10 milioane de dolari (Amazon Sellers Survey 2016).

„Eu mi-am schimbat radical viata si credintele personale despre bani in ultimii 3 ani, timp in care am trecut de la corporatist la a-mi administra business-ul de pe un sezlong dintr-o tara tropicala. Sunt antreprenor, marketer si investitor in egala masura. Am incercat multe afaceri pana am fondat-o pe cea perfecta pentru stilul de viata pe care mi-l doream: libertate totala. O zi din viata mea incepe cand imi deschid contul dimineata si constat ca in ultima luna am vandut de peste 50 mii dolari. Acum imi doresc sa invat romanii acest model de business, de aceea anul trecut am lansat primul curs de vanzari pe Amazon din Romania. Toata informatia este testata si bazata pe experienta avuta in ultimii 3 ani”, explica Alex Huditan.

Amazon pune la dispozitie toata infrastructura de comercializare a produsului, prin receptia produselor venite din China, depozitare, afisarea pe site, livrarea catre clienti, customer support si birocratie (contabilitate, facturare, garantii). In plus, Amazon promoveaza vanzatorii profesionişti care au produse calitative si care se diferentieaza de competitie şi care il ajuta pe el (Amazon) sa aiba clienţi mulţumiţi şi sa faca profit.

„Americanii folosesc Amazonul pentru cumparaturi la fel cum noi folosim Google pentru informatii. Americanul intra pe Amazon sa isi umple cosul de cumparaturi, la fel cum facem noi la supermaket. Se pot vinde produse de orice tip, insa nu alese aletoriu, ci dupa o cercetare temeinica a concurentei, a celor mai dorite produse, a modalitatile prin care se poate imbunatati oferta actuala. Cum sa alegi produsele care aduc cel mai mare profit, cum sa le cumperi din China si sa le trimiti in State fara sa te ridici de la birou sunt informatii pe care le-am adunat in curs. In plus in fiecare an organizam si un summit la care invitam o parte din cei mai de succes vanzatori pe Amazon”, adauga Alex Huditan.

Pe 17 iunie, pe durata intregii zile, speakeri de talie internationala vor veni din Statele Unite, Spania si Israel pentru asa-numita „Zi de jumatate de milion de dolari” (cumulat, invitatii la eveniment au vanzari de peste jumatate de milion de dolari pe zi) si vor impartasi din secretele si strategiile lor care genereaza un profit urias intr-un termen scurt. Biletele la Summit pot fi achizitionate de pe site-ul Amazonienii.ro.

Cine sunt invitatii principali de la „Amazonienii Summit 2017”:

Jesse Elder – Texas, Statele Unite ale Americii
Jesse Elder este un antreprenor si vizionar care lucreaza cu multi milionari pe care ii ajuta sa isi duca business-ul la nivelul urmator. El va vorbi despre cum sa faci schimbarile in viata cu usurinta, despre mitul sacrificiului si cum sa imbini calea antreprenoriala cu pasiunea.

Ryan Moran – Texas, Statele Unite ale Americii
Fondatorul website-ului si podcastului „Freedom Fastlane”, Ryan Moran este unul dintre cei mai apreciati si cunoscuti speakeri din domeniul vanzarilor online. El are venituri peste 1 milion de dolari pe luna. Ryan va explica puterea branding-ului si va descrie la „Amazonienii Summi” pasii pe care ii face in acest proces.

Jose Martinez – Madrid, Spania
Jose Martinez este cel mai mare vanzator online de origine spaniola de pe platforma Amazon. El activeaza in mediul afacerilor online de dinainte de anul 2000. In 2016, a lansat 1480 de produse noi pe Amazon, iar la „Amazonienii Summit 2017” va impartasi secretele succesului sau.

Tomer Rabinovich – Tel Aviv, Israel
Tomer Rabinovich a inceput sa vanda pe Amazon in urma cu 2 ani fara a avea experienta in domeniu, dar acum castiga pentru 1 milion de dolari pe an. De atunci, continua ofera si ajutor seller-ilor incepatori pentru ca acestia sa isi creasca afacerile pe Amazon.

„Amazonienii Summit 2017” are loc sambata, 17 iunie, intre orele 08.30 – 20.30, in sala mare a cladirii Willbrook Platinum. Biletele se pot cumpara de pe www.amazonienii.ro/summit2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *