free download 78 travel guides written by experts

Comunicat de presa Radio Romania

Ca urmare a evenimentului extrem de grav produs in data de 6 decembrie 2009, ziua turului doi al alegerilor prezidentiale, incident constand in introducerea frauduloasa a unei secvente pirat cu caracter electoral intr-o emisiune difuzata pe postul Radio Romania Actualitati, managementul SRR a instituit urmatoarele masuri:

– Au fost convocati in regim de urgenta toti factorii responsabili si s-a dispus constituirea unei comisii de ancheta, care si-a inceput activitatea in chiar dupa-amiaza zilei de 6 decembrie.

– Au fost efectuate primele audieri pentru a reface traseul materialului difuzat, de la realizare, prelucrare tehnica si pana la intrarea pe post.

– S-au cercetat statiile de lucru de pe care s-a produs interventia neautorizata asupra materialului si s-au ridicat si sigilat echipamente IT din spatii tehnice apartinand serviciului public de radio.

– A fost sesizat Inspectoratul General al Politiei Romane, care a declansat cercetarile in cauza prin Serviciul Criminalitate Informatica.

– Pe baza constatarilor comisiei de ancheta, in ziua de 8 decembrie s-a dispus crearea unei comisii de cercetare disciplinara a acestei grave abateri.

Cele doua comisii vor continua cercetarile pentru a identifica responsabilitati, persoane implicate si sanctiuni disciplinare ce urmeaza a fi aplicate.

In paralel, si fara legatura cu activitatea celor doua comisii, se desfasoara, de catre institutiile abilitate ale statului, cercetarea penala.

Bucuresti, 09.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *