creative night talks

Comunicarea specializată – extrem de importantă în relația medic-pacient

Medicul Alina Bolintineanu, medic primar obstetrică-ginecologie în cadrul Rețelei Medicale Wellborn, anunță relansarea website-ului personal, https://www.alinabolintineanu.ro/, o platformă de informare și de comunicare prin interacțiune directă cu pacienții.

“Medicina este pentru pacienți o necesitate, pentru medici este un mod de viață. Reproducerea Umană Asistata este activitatea mea principală, pe care o fac în fiecare zi cu drag, cu bucurie, și care îmi aduce de fiecare dată motivații uluitoare, la care nu voi deveni niciodată imună. Bucuria de a vedea că ies lucrurile cum trebuie, așa cum mi-am propus, nu se compară cu nici un alt sentiment, iar mulțumirea și fericirea pacienților sunt cele mai mari recompense. Activitatea medicală pe care o fac în fiecare zi și modul în care ea poate schimba viețile oamenilor este o pentru mine o uimire și, în același timp, cel mai mare privilegiu. Pentru toate acestea, am considerat extrem de important să consolidez website-ul https://www.alinabolintineanu.ro/, oferind un sprijin real cuplurilor și pacienților mei care doresc să se informeze despre Reproducere Umană Asistată, Imunologie Reproductivă sau despre intervențiile chirurgicale asociate, acestea fiind și principalele activități medicale pe care le ofer în cadrul Spitalului Wellborn din București”, dr. Alina Bolintineanu.

alina-bolintineanu
Platforma web este gândită ca fiind o interfață prietenoasă, ușor de utilizat și responsive (disponibilă de pe orice device mobil și de pe desktop), având rolul de a pune în valoare articole utile, extrem de căutate de pacienții care au suspiciuni sau sunt diagnosticați cu infertilitate.

De asemenea, utilizatorii pot efectua programări directe sau pot adresa întrebări specifice medicului Alina Bolintineanu, ca prim pas în decizia de a investiga sau de a trata o afecțiune tot mai des întâlnită la nivel global, așa cum este infertilitatea. Platforma este conectată la toate canalele de Social Media, acolo unde activitatea medicală este expusă în toate formele sale autentice: bucuriile și trăirile unui medic, a cărui responsabilitate vizează unul dintre domeniile cele mai sensibile, atât din punct de vedere uman, cât și psihologic și medical.

Website-ul a fost dezvoltat și implementat de PointIT, agenție full-services dedicată comunicării organizaționale, marketing online, dezvoltării web și software pentru companii din România și la nivel global.

e-mail: office@pointit.ro
web: www.pointit.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *