metalshow

Comunicare printr-un click de mouse

Noutăți din domeniul comunicațiilor unificate au fost prezentate la Conferința de Tehnologie Agora

Agora Group a organizat joi, 24 martie 2011, Conferința de Tehnologie Agora cu tema Unified Communications la Hotelul Intercontinental din București.

În deschiderea evenimentului, Călin Rangu, Membru fondator CIO Council, a afirmat: “în sistemul bancar, atât la nivel internaţional cât şi în România, tendinţa este aceea de a integra relaţia cu clienţii cu partea de Unified Communications. Aşadar, integrarea platformei tehnologice cu soluţiile de CRM, de fapt, reprezintă o abordare la modă în prezent, iar comunicaţiile integrate nu se referă doar la videoconferinţă, voce, chat etc., ci şi la zona de comunicare documente”.

Prezentarea în parteneriat Microsoft, HP, Crescendo a fost începută de către dl. Marius Țurlea, Manager – Advanced Software Infrastructure Solutions Crescendo: „Am format acest trio pentru promovarea soluţiilor de virtualizare şi comunicaţii unificate, soluţii care au la bază tehnologia hardware oferită de HP şi aplicaţiile software oferite de Microsoft, peste care se suprapune experienţa de integrator a Crescendo, care implementează aceste soluţii”, iar Mirabela Moroeanu, Presales Technical Consultant, Hewlett-Packard România, a spus: “Pentru furnizarea soluţiei optime, se folosesc aplicaţii bazate pe criterii precum numărul de utilizatori şi necesităţile companiei, care dimensionează automat soluţia astfel încât aceasta să răspundă exact nevoilor clientului”.

În continuare, Nicolae Pistol, Director General Romservice Telecomunicaţii a punctat faptul că: “Soluţia de comunicaţii unificate de la Siemens se poate grefa pe orice segment de piaţă, lucrează cu platforme deschise, cu standarde deschise, nu foloseşte servere proprietare şi nu necesită soluţii de interconectare”. În plus, Adrian Jiman, General Manager ABC Telecom Distribution – Siemens Open Communications Associate, a prezentat soluţia Open Scape Office de la Siemens, concepută pentru IMM-uri, o soluţie all-in-one pentru toate modalităţile de comunicare.

Evenimentul s-a încheiat cu prezentarea susținută de către dl. Radu Crahmaliuc, Regional Director Softline International: “ Cloud-ul reprezintă o alternativă la comunicaţiile unificate. Plecând de la funcţiile care sunt incluse în conceptul clasic de Unified Communications, pornind de la voce şi trecând în revistă toate celelalte forme de intercomunicare, practic, din acest punct de vedere, comunicarea este sinonimă cu colaborarea”.

Evenimentul a fost promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, MediaLook, Smart FM, Agora News, IT Trends și Digital Trends. Alți parteneri: ARIES, ANIS, BVMW, Byblos, iNES, DigiSign.

Bucuresti, 25.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *