free download 78 travel guides written by experts

Comunicare eficienta

pentru organizaţiile şi instituţiile nonprofit

Dezvoltarea capacităţilor profesionale ale reprezentanţilor organizaţiilor nonprofit şi ale voluntarilor

Pe 9 si 10 iunie 2006 are loc la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice din cadrul SNSPA conferinţa naţională Comunicare eficientă pentru organizaţiile şi instituţiile nonprofit. Conferinţa are ca obiectiv imbunătăţirea capacităţilor de management ale reprezentanţilor organizaţiilor şi instituţiilor nonprofit care activează la nivel local sau naţional în domeniile: social, cultural sau educativ prin promovarea celor mai bune practici de relaţii publice.

În cadrul manifestării sunt programate mai multe evenimente:

Expo – educaţie: Formare profesională pentru organizaţii nonprofit (9 iunie, orele 9.00-17.00). Această expoziţe oferă informaţii despre ultimele noutăţi şi oferte în domeniul pregătirii profesionale în sfera relaţiilor publice, marketingului, managementului, informaticii etc., atât de necesare în buna desfăşurare a activităţilor organizaţiilor nonprofit publice sau private, indiferent de domeniul de interes: social, cultural, educativ, protecţia mediului ş.a.

Forum online: Reglementări legislative ale sectorului nonprofit (9 iunie, orele 15.00-17.00). Forumul se adresează reprezentanţilor tuturor organizaţiilor şi instituţiilor nonprofit din România, în special acelora care activează în plan local şi au nevoie de expertiza specialiştilor în domeniul reglementărilor legislative din sectorul nonprofit. Participanţii la forum vor putea dezbate cu precădere probleme legate de legislaţia specifică în vigoare, dar şi alte teme, care sunt dezbătute şi în cadrul conferinţei. Forumul este realizat cu sprijinul logistic al companiei Zapp

Manifestarea este organizată de Facultatea de Comunicare şi Relatii Publice din cadrul SNSPA, împreună cu Centrul de Pregătire Profesională în Cultură, Fundaţia pentru Dezvoltarea Societăţii Civile şi New Media Agency. Evenimentul este susţinut de Primăria Sectorului 1. Parteneri sunt: Implică-te, Business-edu, Rossetya, Zapp. Parteneri media ai manifestării sunt B24FUN şi Săptămâna Financiară.

Bucuresti, 7.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *