Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Computer Troubleshooters – a inceput caravana it ce se va desfasura in 9 orase

cu peste 400 de cupoane de reduceri la serviciile it

ÎMPREUNĂ PENTRU O SOCIETATE INFORMATIZATĂ – Caravană susţinută de primăriile din oraşele respective

Computer Troubleshooters împreună cu Primăria Sectorului 4 au anunţat ieri la Bucuresti începerea Caravanei Computer Troubleshooters  – “Împreună pentru o Societate Informatizată”, eveniment cu o valoare totală de 170 000 RON, desfăşurat în 9 oraşe între 8 şi 28 iulie, anul curent. Evenimentul reuneşte primariile din 9 oraşe din România, aşteaptă aproximativ 1000 de persoane şi oferă reparaţii gratuite pentru cei ce vin cu calculatorul la faţa locului dar şi peste 400 de cupoane de reduceri de 50% şi 100%.

Evenimentul a început  în Bucureşti, pe data de 8 iulie, şi va continua cu Râmnicu Vâlcea pe data de 9 iulie, Deva şi Reşiţa pe 13 iulie, Târgu Mureş pe 20 ale lunii odată cu Ploieştiul, urmând Bacău pe 22, Cluj pe data de 23 iulie şi Oradea pe 24. Evenimentul se va încheia cu un eveniment susţinut în Bucureşti, pe data de 28 iulie.

Caravana se adresează în primul rând publicului larg acordând consultaţii IT gratuite timp de 1 zi în fiecare oraş dar şi carduri de reduceri de 50% la reparaţii sau chiar gratuităţi, în funcţie de natura problemei.  Cel de-al doilea scop al evenimentului este să atragă susţinerea comunităţii de afaceri locale din fiecare oraş pentru noi proiecte sociale.

La Conferinţa ce a deschis Caravana Narcis Costache, Directorul Computer Troubleshooters România a precizat: „Vânzarea de computere a scăzut dramatic de la începutul anului, cu peste 30%. Sunt companii de profil care au probleme, iar multe chiar şi-au închis afacerile. Pe partea de service IT, criza nu se simte deocamdată pentru că o persoană ţine mai mult să-şi recondiţioneze vechiul computer decât să-şi achiziţioneze altul nou, din cauza lipsei de bani”.   Conform Computer Troubleshooters numarul persoanelor fizice ce au apelat la serviciile IT ale companiei a crescut între 10 şi 50%, în funcţie de regiune iar numărul companiilor este previzionat să crească cu acelaşi procent – 50% , până la sfârşitul lui 2009.

De asemenea Csaba Anghel-Nagy, francizat Computer Troubleshooters România pentru Sectorul 3 a declarat la deschiderea evenimentului că:”La nivelul companiilor, acestea pot alege cea mai bună variantă în ceea ce priveşte mentenanţa sistemelor de calculatoare fără de care o companie nu mai poate exista astăzi. La nivelul individului, în plus faţă de avantajele accesului la informaţii – ce nu sunt întotdeauna făcute publice – aceştia au, la rândul lor, opţiunea unor servicii de calitate.”

Tot aici  Csaba Anghel-Nagy, francizat Computer Troubleshooters, Bucureşti a precizat că “ Există multe domenii, cum ar fi educaţia unde ar trebui să se pună mai mult accent pe informatică şi pe IT.”

Ca şi concluzie a conferinţei Camera de Comerţ Bucureşti a propus accesarea de fonduri europene pentru realizarea unor proiecte de IT pentru comunitate.

Bucuresti, 09.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *