free download 78 travel guides written by experts

Computer tomograf GE Healthcare de ultimă generaţie instalat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Pius Brînzeu” din Timișoara

  • Echipamentul va permite Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Pius Brînzeu” din Timișoara să identifice leziunile pulmonare specifice infecției cu SARS-CVO2 în cazul pacienților care se prezintă în unitatea medicală pentru a primi ajutor de specialitate.

Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” din Timișoara a achiziționat de la GE Healthcare un computer tomograf Revolution Evo, ce se adresează unui spectru larg de pacienți și patologii.

Revolution Evo oferă un diagnostic de încredere detectând cele mai mici detalii în timp ce se utilizează o doză de radiații scăzută. Echipamentul CT va fi însoțit de o construcție modulară pentru a putea fi folosit la screeningul pacienților suspecți de infestare cu virusul SARS-CVO2, fără a fi nevoie ca pacienții să intre pe secțiile unității sanitare înainte de a avea un diagnostic clar.

Acesta va fi amplasat în imediata apropiere a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean. Modul în care este stabilit circuitul pacienților și al personalului medical în cadrul structurii modulare reduce la minim riscul de expunere la virus.

GE Healthcare-Revolution-EVO

Achiziția include amenajarea și mobilarea structurii modulare în conformitate cu legislația în vigoare și o garanție full service cu piese de schimb, pentru o perioadă de 2 ani.

„În plină pandemie de coronavirus, sănătatea cadrelor medicale este prioritatea zero pentru conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență ‘Pius Brînzeu’ din Timișoara. Orice expunere minima la infecție a personalului medical trebuie controlată pentru a reduce riscul de a ajunge în situația în care pacienții nu vor mai avea de către cine să fie tratați. Obiectivul nostru este acela de a oferi certitudinea unui diagnostic corect și rapid, ceea ce reprezintă practic punctul de plecare obligatoriu pentru orice medic atunci când trebuie să pună un diagnostic.
Tomografia computerizată joacă un rol esențial în procesul de diagnostic și, în consecință, în calea de îngrijire a pacienților cu COVID-19. Suntem încântaţi că avem posibilitatea de a oferi echipei noastre medicale şi pacienţilor acces la tehnologii de ultimă generaţie, ajutând medicii să desfăşoare actul medical într-o manieră exactă şi într-un timp mai scurt. După această pandemie, echipamentul va fi utilizat și în depistarea și tratamentul de specialitate al pacientilor cu AVC”, a declarat As. Univ. Dr Raul Pătrașcu, manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență” Pius Brînzeu” din Timișoara.

“Este o onoare să fim parteneri cu Spitalul Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” și să putem oferi soluția integrată (CT + structura modulară) care vine în ajutorul medicilor radiologi în screeningul imagistic. Suntem convinşi că această nouă tehnologie va contribui la îmbunătăţirea modului în care se realizează investigaţiile şi va deschide noi orizonturi de explorare pentru medicii care caută modalităţi de optimizare a protocoalelor de imagistică şi îşi doresc să afle cât mai multe informaţii detaliate despre starea pacienţilor”, a declarat Alexandra Munteanu, General Manager al GE Healthcare România şi Republica Moldova.

Revolution Evo este soluția perfectă pentru extinderea capacităților clinice de explorare, de la simplu la complex, datorită vitezei de scanare și a opțiunilor cu care este dotat, oferind o imagine de calitate și un flux de lucru crescut. Echipamentul dispune de un detector de ultima generație care se traduce într-o viteză de scanare rapidă și calitate a imaginii superioară.

Revolution Evo este dotat cu o tehnologie modernă pentru reducerea dozei de radiație administrate pacientului. Astfel, opțiuni ca Smart Dose, 3D modulation, Organ dose modulation ajută la scăderea dozei administrate pacientului. Datorită noilor tehnologii, Revolution EVO se mulează perfect nevoilor de diagnostic și oferă un flux de lucru adaptat nevoilor de scanare din ce în ce mai crescute, datorită patologiilor complexe.Precizia diagnosticului este susținută de una dintre cele mai complexe stații de post-procesare de pe piață, Advanced Workstation, iar imaginile obținute sunt postprocesate cu foarte mare ușurință.

Despre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă ”Pius Brînzeu” Timișoara

Misiunea SCJUPBT este aceea de a oferi servicii medicale de excelență populației din regiunea vestică a României. Ne propunem ca spitalul nostru să devină cel mai bun furnizor de servicii medicale din întreaga euro-regiune, etalon al profesionalismului și calității.

Scopul echipei manageriale este ca SCJUPBT să devină cea mai primitoare unitate sanitară din oraș, cu echipamente de ultimă generație, capabilă să diagnosticheze exact patologiile cu care se confruntă bolnavii. Pentru atingerea acestor deziderate, preocupările noaste se axează pe: obținerea satisfacției pacienților, perfecționarea continuă a personalului, promovarea cercetării medicale, dotarea cu aparatură de înaltă tehnologie.

Despre GE Healthcare:

GE Healthcare este divizia medicală a GE (NYSE: GE), cu afaceri în valoare de 19,8 miliarde de dolari. În calitate de furnizor principal de imagistică medicală, monitorizare, biomanufacturare, tehnologii celulare și de terapie genică, GE Healthcare susțineprecizia în metodele de diagnosticare, terapeutice și monitorizare prin dispozitive inteligente, analize de date, aplicații și servicii.

Cu peste 100 de ani de experiență în industria medicală și cu peste 50.000 de angajați la nivel mondial, compania ajută la îmbunătățirea rezultatelor pentru pacienți, furnizori de servicii medicale, cercetători și companii de științe ale vieții din întreaga lume. Pentru mai multe informații, urmăriți-ne pe Facebook, LinkedIn, Twitter și ThePulse sau vizitați site-ul nostru: https://corporate.gehealthcare.com/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *