Baby Boom Show Virtual

Compune muzica pe care vrei sa o auzi la radio

Concurs de creaţie muzicală

Între 10 noiembrie şi 19 decembrie 2014, BestMusic şi Agenţia de Vise, cu sprijinul SEAT România, organizează „Hit Me!” – Compune muzica pe care vrei să o auzi la radio, o competiţie originală de talente, al cărei scop este descoperirea, promovarea şi susţinerea compozitorilor muzicali români aflaţi la început de drum.

Până pe 10 decembrie, toţi cei care doresc să participe la concurs au la dispoziţie platforma multimedia „Hit Me!”, de pe www.bestmusic.ro/hit-me/, unde pot încărca până la trei piese originale, compoziţie proprie, şi de unde pot afla regulamentul complet al competiţiei.

Din juriul care va nota piesele înscrise, vor face parte Tudor Chirilă şi Loredana, artişti ale căror cântece-poveste alcătuiesc, de foarte mulţi ani, coloana sonoră a vieţilor noastre de zi cu zi. Dacă la „Vocea României” cei doi antrenează cele mai bune voci, de această dată, vor arbitra duelul între cele mai interesante şi mai puternice compoziţii.

Li se alătură profesionişti ai industriei, lideri de opinie muzicală, cei care pot hotărî dacă e cazul să se apese butonul de play sau pe cel de next, în FM: Andreea Berghea – Director Muzical Kiss FM, Alex Revenco – Senior Editor – Rock Music, Jurnalul Naţional şi Ionuţ Buhă – BestMusic.

Concursul se adresează muzicienilor creativi, pasionaţi, artişti speciali, cu viziune, cu un vibe proaspăt, care scriu cântece cu atitudine, emoţie, autenticitate şi un mesaj puternic.

Prin “Hit Me!”, inspiraţia deschide larg porţile industriei muzicale româneşti, marelui câştigător oferindu-i-se atât şansa de a câştiga un premiu de 1000 de Euro – oferit de SEAT România, cât şi posibilitatea ca piesa lui să fie interpretată de unul dintre artiştii în vogă ai tinerei generaţii.

Calendarul concursului

• 10 noiembrie – 10 decembrie 2014, pe platforma specială dedicată concursului pe site-ul BestMusic (www.bestmusic.ro/hit-me/), participanţii pot încărca, în format MP3, WAV sau FLV, maximum 3 piese originale, compuse de ei, care ar putea concura la titlul de Hit Me! 2015;
• 11-17 decembrie 2014, juriul format din specialişti ai industriei muzicale româneşti va asculta piesele înscrise şi va acorda notele;
• 19 decembrie – desemnarea marelui câştigător şi anunţarea eventualelor premii speciale

Membrii juriului

Tudor Chirilă
Loredana
Alex Revenco – Jurnalul Naţional
Andreea Berghea – Director Muzical Kiss FM
Ionuţ Buhă – BestMusic

„Hit Me!” este o competiţie neconvenţională care lansează tuturor compozitorilor talentaţi provocarea de a-şi spune povestea, pe ritmul preferat, şi de a împărtăşi lumii cântecele care merită şansa de a ajunge ON AIR!

Bucuresti, 11.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *