free download 78 travel guides written by experts

Compozitorii pentru Eurovision pot castiga un autoturism

În perioada 9 decembrie 2009 – 14 ianuarie 2010, se va desfăşura etapa de înscriere a pieselor pentru Selecţia Naţională Eurovision 2010, eveniment organizat în premieră de TVR în coproducţie cu trustul Adevărul.

La această ediţie Eurovision competiţia între compozitori va fi mult mai acerbă deoarece miza concursului a crescut. Pentru a impulsiona şi a răsplăti profesionalismul şi creativitatea compozitorilor români, organizatorii le oferă şansa de a câştiga un autoturism. Astfel că, în premieră, compozitorul piesei care va reprezenta România la concursul Eurovision de la Oslo va câştiga un autoturism Seat Ibiza oferit de firma Alto Syncro.

Din dorinţa de a spori calitatea pieselor şi a interpreţilor înscrişi în concurs şi pentru a asigura o reprezentare cât mai bună la Oslo, Televiziunea Română a pregătit pentru ediţia 2010 mai multe noutăţi. Ele se referă atât la parteneriatul, în premieră, stabilit cu holding-ul Adevărul, coproducător al proiectului pe România, cât şi la câteva modificări importante aduse Regulamentului pentru Selecţia naţională Eurovision. În linii mari, ele se referă la selecţia interpreţilor, la promovarea pieselor înainte de concursul TVR, la condiţiile de înscriere, la jurizarea pieselor etc.

Regulamentul concursului de selecţie naţională pentru Eurovision 2010, calendarul evenimentelor şi alte detalii se găsesc postate pe site-ul TVR la adresa www.tvr.ro/eurovision.

Bucuresti, 09.12.2009

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *