Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Complexul rezidential Atlantis Residence este finalizat 100% si primii locatari i-au trecut pragul

Compania Pelican Com SRL, dezvoltatorul complexului rezidenţial Atlantis Residence, anunta ca ansamblul este locuit si pune la dispozitia celor interesati de achizitia de apartamente de 3 camere la standarde inalte, oferte financiare flexibile. < Noi chiar suntem gata! Acesta e mesajul pe care dorim sa il transmitem atat celor care, desi au incheiat contracte pentru apartamente inca nu se pot muta, cat si celor care  se afla intr-un stadiu avansat de obtinere a unui credit si trebuie sa astepte ca lucrarile sa se finalizeze. Din pacate a devenit o obisnuinta pe piata anuntarea de proiecte ca fiind finalizate, ele in realitate nefiind finisate sau neavand toate utilitatile accesibile locatarilor. > declara reprezentantii complexului.

La Atlantis Residence, toate utilitatile complexului sunt functionale. Exista apa curenta, caldura, lumina, lifturi. Apartamentele sunt deja intabulate si au cadastru. Pentru ca siguranta locatarilor este importanta, s-a angajat o companie de paza permanenta care asigura linistea in ansamblu. Sala de fitness, sauna si piscina sunt gata pentru a fi folosite de catre locatarii Atlantis Residence, aceste facilitati fiind gratuite pentru locatarii complexului. Si pentru ca atentia la detalii este o caracteristica a complexului,  spatiile care inconjoara cladirile au fost amenajate cu banci, sezlonguri si aranjamente florale. Iar pentru cei care detin masini exista locuri de parcare in subsolul complexului ce pot fi achizitionate.

Pelican Com a decis ca pe perioada urmatorilor 2 ani sa se ocupe de administrarea complexului, astfel asigurand bunul mers al lucrurilor.
Nu in ultimul rand, Pelican lanseaza o oferta financiara pentru potentialii clienti: avans 50,000 euro+tva si diferenta de pret in plati esalonate timp de 36 de luni. De asemenea, reprezentantii dezvoltatorului sunt deschisi catre oricare varianta financiara disponibila a clientului, inclusiv la programul "Prima Casa" (pentru clientii care isi pot permite diferenta).

Investitia totala a proiectului a atins 18 mil euro. Preturile apartamentelor au fost ajustate corespunzator cu cerintele pietei. Astfel, costul mediu al unui apartament este in jur de 150,000 euro + tva. Pretul apartamentului mai poate fi negociat in functie de conditiile/modalitatile de plata si dotarile din apartament sau parcare.

Ca si noutati:
* sunt negocieri cu privire la vanzarea integrala a blocului A catre un investitor strain
* pentru spatiul de birouri se poarta discutii cu un alt investitor pentru a trasforma acest spatiu in clinica.
Ca si planuri de viitor:
* bloc de birouri , garsoniere si apartamente cu 2-3 camere, pe un teren deja achizitionat, investitie care va incepe in anul 2010.
* Pelican Com doreste sa ofere bucurestenilor un nou complex de birouri, garsoniere si apartamente. Proiect la care s-au inceput deja planurile de arhitectura si pe care spera, sa-l poata incepe in primavara lui 2010, acest termen depinzand de cat de repede se vor putea obtine aprobari.

Dotari complex Atlantis Residence / apartamente:
* apartamente de 3 camere utilate cu echipamente de bucatarie si mobilier bucatarie si baie.
* aer conditionat
* 2 lifturi (unul de 4 persoane+1 de 6 persoane)/bloc (revin 2 lifturi la 30 apartamente)
* sala fitness+ sauna — gratuite pentru locatari
* piscina — deja amenajata
* loc de joaca pentru copii exterior
* parcari subterane
* paza 24/24, 7/7, 12/12 luni
* servicii de curatenie a spatiilor comune

Exteriorul complexului este amenajat si finisat complet.
Utilitatile sunt functionale in totalitate.
Numar apartamente vandute: 57 din 100
Numar apartamente deja locuite: 25
Conditii de plata: — in continuare Pelican isi aplica propriul lui sistem de creditare:
* avans 50,000 euro + tva + diferenta esalonat in 3 ani cu dobanda de 5%.
De asemnenea, orice modalitate de plata a apartamentului (credite imobiliare, ipotecare, etc) sunt disponibile, atat prin banca Dezvoltatorului (Credit Europe Bank ) cat si prin bancile clientilor.

Locatie ansamblu: Sos. Dobroesti nr. 7 (intersectia intre sos. Fundeni si Pantelimon), sector 2, in spate la Penny Market XXL. Pe pagina de web a ansamblului  www.atlantisresidence.ro pot fi vizionate apartamentele.

Bucuresti, 03.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *