free download 78 travel guides written by experts

Complexul de agrement “La Stejarii” a sustinut actiunea de celebrare

a Zilei Nationale a Romaniei, la Bruxelles

Complexul de agrement „La Stejarii”, cunoscut sub brandul Stejarii Country Club, a fost partenerul principal al evenimentului de celebrare a Zilei Nationale a Romaniei la Bruxelles, organizat pentru al șaselea an consecutiv de Fundatia Valente Romane in data de 2 decembrie 2014, avand tema Descopera Romania – Sanatate si Frumusete.

Scopul evenimentului a fost acela de a aduce in atentia partenerilor comunitari plus valoarea pe care tara noastra o aduce celor 27 de state membre ale Uniunii Europene, prin dinamica, arta, sport, bogatie si spiritualitate. Complexul de agrement “La Stejarii” este unul dintre proiectele reprezentative in acest sens. Cu un concept original si unic in Romania, complexul are ca obiectiv principal imbunatatirea si diversificarea serviciilor de turism si, totodata, cresterea numarului de turisti din Bucuresti. Singurul country club din tara noastra ofera o gama larga de facilitati sportive si de relaxare, la standarde internationale: terenuri de tenis, squash, padel, piscine, sala de fitness cu peste 100 de echipamente de inalta tehnologie si singurul spa international din Romania – Shiseido Spa.

“Suntem onorati sa reprezentam Romania in cadrul acestui prestigios eveniment de celebrare a succesului si evolutiei tarii noastre, demonstrand faptul ca prin inovatie, profesionalism si excelenta putem impune noi standarde pe piata locala”, a declarat Mihai Popa, Director General Stejarii Country Club.

Evenimentul a reunit invitati de marca – ambasadori, ministri, membri ai Parlamentului European, ai Comisiei Europene si ai corpului diplomatic international, printre care: Mihnea Motoc (Ambasador extraordinar si plenipotentiar, Reprezentant Permanent al Romaniei pe langa Uniunea Europeana), Laura Apostol (Director Comisia Europeana), Ciprian Tanasescu (Europarlamentar), Nela Pavaloiu (Presedinte Fundatia Valente Umane). Totodata, evenimentul s-a bucurat de participarea exceptionala a unor invitati speciali: Gabriela Szabo (Ministrul Tineretului si Sportului), Camelia Potec (Presedintele Federatiei Romane de Natatie si Pentatlon Modern) si Ilie Nastase (Senator si fost jucator profesionist de tenis). Solista Ozana Barabancea, alaturi de baritonul Iordache Basalic şi pianistul Alexandru Burca au incantat audienta cu un program cultural deosebit.

Complexul de agrement “La Stejarii” este un proiect selectat în cadrul Programului Operational Regional 2007 – 2013 si co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul European pentru Dezvoltare Regionala – Axa prioritara 5 “Dezvoltarea durabila si promovarea turismului”, domeniul major de intervenţie 5.2 “Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale si cresterea calitatii serviciilor turistice”.

Pentru mai multe informatii despre Stejarii Country Club, va invitam sa accesati websiteul www.stejariicountryclub.ro si pagina de Facebook a complexului.

Bucuresti, 12.12.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *