free download 78 travel guides written by experts

Competitie de Speed Stacks si activitati inedite pentru copii, la Sun Plaza, de 1 Iunie

Sun Plaza Shopping Center sărbătoreşte copilăria pe 1 Iunie 2014 cu o mulţime de activităţi interactive şi distractive special gândite pentru a le aduce zâmbetul pe buze celor mici şi, de ce nu, chiar şi celor mari.

De asemenea, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, centrul comercial organizează, pentru toţi cei ce se simt îndemânatici şi rapizi, prima competiţie de Speed Stacks din România la care vor fi folosite echipamente complete de concurs omologate de World Sport Stacking Association.

Competiţia de pahare sportive – Speed Stacks se va desfăşura între orele 14:00 şi 16:00, iar doritorii se pot înscrie atât la faţa locului, în ziua concursului, cât şi pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center. Participanţii se vor întrece în a aşeza cât mai rapid paharele atribuite fiecărei probe în parte pentru a câştiga unul dintre cele şase vouchere de la Hervis puse în joc, în valoare de 150 lei fiecare.

Începând cu ora 12:00, Sunny, vesela mascot a centrului comercial, îi aşteaptă pe toţi prichindeii cu surprize numai şi numai pentru ei: spectacol interactiv de magie şi iluzionism, teatru de păpuşi, spectacole de dans sportiv şi dans modern, spectacol de circ, atelier ştiinţific şi un super show interactiv de tobe, face painting, fotografii personalizate la minut şi dulciuri irezistibile.

Pentru că o dată în an este ziua lor, cei mici vor face cunoştinţă cu Magicianul Aciel, participant la “Românii au talent”, în timp ce echipa Profesorului trăsnit le va arăta micilor năzdrăvani cât de interesantă şi uşor de înţeles este ştiinţa, când este explicată pe limba lor şi pusă în practică alături de echipa Funscience. Apoi copiii vor afla care este povestea Greierelui şi a furnicii, aşa cum o vor pune în scenă cei de la teatrul de păpuşi Lupeto. În plus, numerele de acrobaţie, jonglerii şi momentele de dresaj cu porumbei şi cateluşi de la Circul As, îi vor ţine cu sufletul la gură pe micuţi.

Antrenul continuă pentru puştii spectatori cu reprezentaţii de dans puse în scenă de mici dansatori talentaţi, premianţi ai unor concursuri prestigioase de profil la nivel naţional.

Ziua de distracţie la Sun Plaza se va încheia cu un spectacol interactiv de percuţie şi educaţie muzicală cu tobe şi diverse obiecte transformate în instrumente muzicale.

Pentru a prinde putere pe parcursul celor patru ore petrecute la Sun Plaza, cei mici vor putea savura delicoasele bunătăţi pregătite la Candy Bar, brioşe, acadele, ciocolăţele, şi gaufre acoperite cu ciocolată.

Iar la sfârşit, pentru a păstra vii momentele magice trăite la Sun Plaza de ziua lor, toţi copiii vor pleca acasă cu câte o fotografie personalizată la minut.

Program:
12:15 – 12:45 Spectacol de magie
12:50 – 13:20 Teatru de păpuşi
13:25 – 13:55 Dans sportiv
14:00 – 14:30 Atelier ştiinţific
14:00 – 16:00 Competiţie Speed Stacks
14:35 – 15:00 Spectacol de circ
15:05 – 15:25 Dans modern
15:30 – 16:00 Spectacol cu tobe

Vino să sărbătoreşti magia copilăriei, la Sun Plaza Shopping Center, de 1 Iunie!

Mai multe detalii pe www.sun-plaza.ro şi www.facebook.com/Sun.Plaza.Shopping.Center.

Bucuresti, 27.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *