metalshow

Competitia din bucataria MasterChef a clasat PRO TV in topul audientelor

Doi concurenți au părăsit bucătăria MasterChef în ediția de marți seară

Cea mai recentă ediție MasterChef a fost lider de audiență, cu noi probe care au pus la încercare abilitățile culinare ale aspiranților la titlul de MasterChef al României. Pe întreaga durată a emisiunii, între 20:30 – 22:26, peste 1,8 milioane de români au urmărit probele la care au fost supuși concurenții, iar în minutul de aur înregistrat la 20:58, peste 2,2 milioane de persoane urmăreau competiția din bucătăria MasterChef.

Ediția de marți a înregistrat 11.8 puncte de rating și 26,7% share în intervalul de difuzare, pe publicul comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. Următorul post clasat a obținut 4.5 puncte de rating și 10.1% share pe această categorie.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8.5 puncte de rating și 16.4% share. Postul clasat pe locul doi a înregistrat o audiență medie de 7.2 puncte de rating și 13.9 % share.

La nivel național, PRO TV rămâne și de această dată pe primul loc cu o audiență medie de 10.1 puncte de rating și 18.9% share, în timp ce locul secund a obținut 7.3 puncte de rating și 13.6% share.

Ediția de marți a debutat cu o probă în deplasare, concurenții ajungând tocmai în comuna Budești, județul Maramureș. Cei trei chefi au format două echipe, provocând un război între concurenți: războiul sexelor. Atât fetele, cât și băieții au avut două minute pentru a-și alege căpitanii: Ciprian și Mirabela. Fiecare echipă a avut la dispoziție o socăciță, un consilier privind meniurile tradiționale care au fost compuse dintr-o zamă, cârnați și cozonaci. Aspiranții titlului de MasterChef au avut la dispoziție trei ore pentru a găti pentru 250 de maramureșeni. Pe o ploaie torențială, echipele au dus un război pe viață și pe moarte pentru a cuceri papilele gustative ale localnicilor. Proba, extrem de solicitantă din punct de vedere fizic, a fost câștigată de echipa albastră, echipa băieților.

Competiția gustului a continuat în bucătăria MasterChef. Mirabela, căpitanul echipei roșii, a fost nevoită să nominalizeze membrii echipei care nu au fost la înălțimea așteptărilor în cadrul probei din Maramureș. Persoanele nominalizate au fost doamna Elena și Isadora. Cu toate acestea, concurentele au avut o surpriză: toate au intrat la testul sub presiune, în urma căruia au fost eliminate două persoane. Primul test la care au fost supuse a fost proba gramajelor, ce a constat în estimarea greutății unor produse. Concurentele care s-au salvat au fost Mirabela, Patricia și Andreea.

Competiția a continuat cu o nouă etapă pentru restul concurentelor, ce au fost provocate să gătească un meniu complet care să conțină trei feluri de mâncare: antreu, fel principal și desert. Cele șase concurente au avut la dispoziție întreaga cămară MasterChef, nefiind constrânse de un număr sau anumit tip de ingrediente. Concurentele care nu au reușit să impresioneze cu meniul pregătit și care au părăsit ieri competiția au fost doamna Elena, urmată de Greta.

Urmărește MasterChef, competiția unde doar cei mai buni rezistă probelor de foc la care sunt supuşi şi reuşesc să atingă standardele impuse de cei trei chefi.

Bucuresti, 05.11.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *