free download 78 travel guides written by experts

Competiția de motociclism viteză MotoRC a luat startul

Cum arată bilanțul Team BMR EXE Software

Sezonul de MotoRC a început, în acest weekend și, în cadrul său, cei mai determinați motocicliști s-au întrecut la clasele competiției. Prin „vocea” celor șapte membri Team BMR EXE Software, cea mai bună poziție a fost a patra, reușită la Stock 600 (Alexandru Meremzoi) și Rookies 1000 (Marian Pivniceru).

Aceste rezultate au fost urmate de ocuparea locurilor cinci (Marius Roșu) la Rookies 600, șapte (Andrei Stamate) la Rookies 1000, nouă (Cătălin Marin) și 12 (Eduard Alexandrescu) la Stock 1000 și 12 (Andrei Bita) la Rookies 1000.

În ceea ce privește viitorul apropiat al MotoRC, etapa a doua a sezonului se va desfășura în Grecia, pe circuitul Serres, urmând să se revină la Adâncata pentru ultimele patru etape.

Team BMR

Team BMR EXE Software are piloți la toate cele patru clase de concurs, pentru una dintre acestea obiectivul, la finalul competiției, fiind de clasarea pe podium. În perspectiva acestui sezon, echipa își propune să se diferențieze și prin suportul tehnic pentru analizarea parametrilor motocicletelor, atât în timpul, cât și la finalizarea sesiunilor de antrenament și în cursele din competiții, dată fiind conexiunea cu sponsorul lor, EXE Software.

„Felicităm rezultatele obținute de Team BMR și dorim să îi asigurăm pe membrii echipei de susținerea noastră și de suportul tehnic, prin care sunt convins că putem face diferența. Ne bucurăm că suntem parte din această poveste, motociclismul viteză și IT-ul având mai multe elemente comune, decât s-ar putea crede, la prima vedere!”, a declarat Sorin Cosmescu, CEO EXE Software.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *