free download 78 travel guides written by experts

Competenta face diferenta! – Campania ECDL ROMANIA pentru toamna 2008

Instruirea continua este o conditie obligatorie pentru a fi capabil sa faci fata cerintelor tot mai ridicate in competitia de pe piata muncii. Totusi, dovedirea competentelor si increderea in propriile abilitati nu pot fi asigurate decat prin obtinerea unei certificari la standarde internationale. Obtinerea Permisului european de conducere a computerului (ECDL) este recunoscuta la nivel european si international ca fiind un standard care certifica abilitatile de utilizare a calculatorului si care ne asigura ca atunci cand vine vorba de Tehnologia Informatiei toata lumea vorbeste aceeasi limba.

Campania „Competenta face diferenta!”, la fel ca toate celelalte campanii lansate de ECDL ROMANIA, urmareste incurajarea persoanelor de a-si certifica abilitatile de utilizare a calculatorului la standarde europene si internationale.

Principalele obiective ale acestor campanii sunt informarea, sensibilizarea si dezvoltarea spiritului educational, a spiritul libertatii de a alege, a entuziasmului participarii la materializarea ideilor si bucuria de a reusi, ambitia de a deveni profesionisti si invatarea continua.

Mesajele campaniilor ECDL ROMANIA simbolizeaza necesitatea mobilizarii si unificarii eforturilor tuturor factorilor care pot contribui la asigurarea accesului la educatie si formare profesionala pentru fiecare persoana.

Bucuresti, 04.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *