Shadow

Comparare onestă a serviciilor de găzduire web pe ReviewHosting.ro

S-a lansat oficial portalul web ReviewHosting.ro, specializat în compararea soluțiilor de web hosting disponibile pe piața locală de specialitate. Reprezentanții proiectului subliniază caracterul onest, imparțial al Review Hosting Romania, în condițiile în care se analizează cu adevărat caracteristicile serviciilor de găzduire web oferite de provideri, fiind recomandate doar soluțiile cele mai avantajoase pentru utilizatori. Astfel, pe lângă părerile experților, sunt expuse și recenzii ale celor ce au testat serviciile de web hosting – oricine poate posta astfel de opinii, cu păreri pozitive și negative.

Creatorii ReviewHosting.ro au explicat faptul că în România există în prezent multe soluții pentru consumatori în materie de sfaturi și recomandări de shopping, mai ales comparatoare de prețuri, însă pe segmentul de web hosting era nevoie de un astfel de portal care să simplifice alegerile celor ce au nevoie de găzduire web. Portalul este util pe de o parte tocmai prin informațiile generale publicate despre web hosting, explicații și sfaturi inclusiv pentru persoanele mai puțin inițiate în domeniu, în condițiile în care în prezent foarte mulți antreprenori fără experiență online decid să se bucure de expansiunea e-commerce și să lanseze afaceri pe internet.

ReviewHosting.ro

Pe de altă parte, portalul abordează fiecare provider de web hosting și analizează caracteristicile ofertelor din datele publice la care există acces. Rezultă analize pertinente ce țin cont nu doar de costuri, ci și de criterii precum fiabilitate, suport tehnic, uptime și facilități ale planurilor de web hosting. Informații noi sunt adăugate frecvent, portalul dorind a deveni o comunitate a celor interesați de web hosting în România. În plus, foarte utile pentru un profil și mai solid construit pentru fiecare provider și fiecare soluție de găzduire web este permisiunea utilizatorilor de a posta recenzii cu privire la experiențele lor, cu bune și cu rele, cu furnizorii respectivi de servicii.

“Mediul online este tot mai efervescent, iar antreprenorii români înțeleg tot mai mult importanța unor servicii de găzduire web de calitate superioară. Prețul este desigur un factor important în alegerea unui plan de web hosting de la un anumit furnizor, însă există și alte criterii extrem de relevante, de care poate depinde succesul unui business online, mai ales dacă ne referim la comerț electronic. În prezent, realitatea este că, evident, toți providerii de web hosting promit cele mai bune servicii la cele mai bune prețuri. Adevărul acestor afirmații este analizat de noi și, în plus, permitem și chiar încurajăm postarea de recenzii oneste ale utilizatorior reali. Drept rezultat, ne propunem să oferim cel mai amplu comparator de servicii de găzduire web din România, pentru alegeri inspirate în acest domeniu”, explică reprezentanții ReviewHosting.ro.

De la planuri shared hosting și până la servere VPS și servere dedicate, toate aceste tipuri de găzduire web sunt abordate pe ReviewHosting.ro. Sunt sintetizate diverse date importante, de exemplu ultime, trafic, spațiu oferit, locație servere, suport tehnic, CPanel, prețuri de start, conturi FTP. Nu există detalii ascunse, totul este onest, obiectiv prezentat. Serviciile de web hosting sunt chiar testate, notele fiind utile pentru ca utilizatorii să poată alege serviciul de găzduire web ce li se potrivește cel mai bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *