free download 78 travel guides written by experts

“Companiile romanesti pot depasi criza economica prin Servicii Superioare”

Ron Kaufman, autoritatea mondială în Servicii Superioare şi consultant pentru companii din „Fortune 5000”

Ron Kaufman, cel mai important consultant la nivel global în Cultura Serviciilor va susţine pentru prima dată în România, pe 31 octombrie, Service Leadership Workshop, adresat companiilor şi managementului de top.

Speaker, consultant, autor a 14 best seller-e, editorialist şi trainer, Ron este expert în transformarea organizaţiilor prin Servicii Superioare. Ron a lucrat cu echipele de conducere a unor companii globale precum Federal Express, Citibank, Singapore Airlines, IBM, Microsoft şi Toyota.

Ron Kaufman are peste 20 de ani de experienţă în consultanţă internaţională, asigurată pentru corporaţii, organizaţii şi agenţii guvernamentale, pe care le-a sprijinit să construiască avantaje competitive prin Servicii Superioare.

“Orice companie poate spune că rege este clientul, însă nu multe înţeleg cu adevărat valoarea clienţilori atunci când economia şi perfomanţele interne se prăbuşesc. Organizaţiile epuizează resurse importante de timp şi bani, angajându-se în războiul preţurilor, în loc să se concentreze pe cel mai de preţ bun: clienţii. Companiile româneşti îşi pot redresa evoluţia adoptând o cultură a serviciilor ce poate oferi avantaje competitive şi rezultate cuantificabile, atât în recesiune, cât şi în perioade de avânt economic”, a declarat Ron Kaufman.

Workshop-ul interactiv al lui Ron, apreciat la nivel mondial, va oferi echipelor de top management oportunitatea de a însuşi strategii dovedite, cele mai bune practici şi sfaturi pentru dezvoltarea şi consolidarea Serviciilor Superioare. În plus, Workshop-ul de Service Leadership reprezintă un program esenţial ce oferă o reţetă ce poate fi imediat aplicată în organizaţii, pentru a ajuta companiile să depăşeasca situaţia economică actuală şi să devină Lideri Competitivi.

Ron Kaufman a dezvoltat şi implementat programe de Servicii Superioare pentru companii şi organizaţii publice în domenii precum asigurări, sănătate, auto, companii aeriene, telecomunicaţii, logistică, retail, tehnologie, producţie, comerţ, ospitalitate, servicii pentru afaceri şi bănci. Ron a publicat sau a fost subiect pentru materiale de presă în New York Times, the Wall Street Journal, Business Week, USA Today, Life Magazine şi a fost invitat în cadrul a numeroase programe TV.

Pentru mai multe informaţii despre Ron Kaufman vizitaţi www.ronkaufman.ro.

Bucuresti, 13.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *