free download 78 travel guides written by experts

Companiile pot identifica mai simplu si rapid partenerii de afaceri

riscoRisCo-Verificare Firme Online lanseaza pentru companiile din Romania serviciile Date Firme si Selectie Firme. Cu ajutorul acestora, firmele vor identifica si analiza mai simplu si mai rapid partenerii de afaceri.

In doar cateva minute, oamenii de vanzari afla informatii financiare despre potentialii clienti sau furnizori, precum si datele de identificare si de contact ale acestora.

In acelasi timp, pot realiza selectii de firme in functie de criteriile indicate: CAEN, judet, situatie financiara etc. Acestea pot fi prelucrate si salvate in aplicatie, sau pot fi exportate. Pentru fiecare firma se pot face adnotari.

De asemenea, sectiunea “Topuri Firme” permite companiilor sa realizeze topuri ordonate descrescator dupa  cifra de afaceri sau dupa profitul net, iar numarul de firme in top este predefinit.

Utilizatorii pot face comparatii intre datele financiare ale firmelor de care sunt interesati pentru dezvoltarea unor viitoare colaborari, precum si cu media pe sectorul din care fac parte respectivele firme.

Sectiunea dedicata „Competitie zonala” permite determinarea competitiei geografice pentru un anumit sector de activitate, in functie de codul CAEN. Firmele din sectorul respectiv se afiseaza pe harta cu denumirea si cifra de afaceri.

Mai mult decat atat, cu ajutorul „Simulatorului de vanzari” startup-urile sau companiile care doresc sa se extinda in alte orase pot estima rentabilitatea proiectului.
Fiecare firma isi poate administra gratuit propria pagina de prezentare, actualizandu-si permanent informatiile pentru a atrage in acest mod parteneri care doresc sa dezvolte relatii comerciale cu aceasta.

„Dezvoltarea noilor servicii vine ca urmare a solicitarilor primite de la clientii nostri care isi doresc sa afle cat mai rapid si structurat informatii despre partenerii potentiali de afaceri si industria in care activeaza”, a declarat Dragos Cabat, Managing Partner RisCo.

Bucuresti, 26.02.2014

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *