free download 78 travel guides written by experts

Companiile de distributie continua sa aleaga sistemul ERP SAP Business One

System Innovation România a finalizat implementarea sistemului SAP Business One la unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse pentru casă și grădină din Centrul și Estul Europei, Dajar Home & Garden.

Implementarea SAP Business One în cadrul Dajar Home & Garden în România vine ca urmare a deciziei luate la nivelul grupului Dajar de a adopta sistemul în toate firmele. Scopul acestei decizii îl reprezintă optimizarea proceselor și procedurilor de lucru la nivelul tuturor companiilor din cadrul grupului, împreună cu o comunicare mult simplificată între acestea.

„Implementarea SAP Business One la nivelul întregului grup prezintă numeroase avantaje pentru Dajar Home & Garden. Pe lângă o comunicare mult simplificată cu clienții și furnizorii, pe viitor există posibilitatea unei game largi de integrări între companiile Dajar, precum generarea documentelor de tip comandă, aviz, factură în mod automat între companii, ceea ce duce la un management al stocurilor mult eficientizat precum și la reducerea semnificativă a timpului dedicat procesării acestor tipuri de documente.”, Irina Oprea, General Manager System Innovation Romania

Printre clienții Dajar Home & Garden se numără marile lanțuri de retail din România. Relațiile cu aceste categorii de clienți impun anumite politici și personalizări. Astfel, listele de prețuri personalizate, codurile de articole diferite pentru fiecare client, catalogul de produse – conținând câteva mii de articole – aliniat la cerințele grupului, au putut fi configurate direct din sistem ușurând mult procesul de implementare.

„Am fost plăcut surprinși de cât de simplu a fost să facem configurările pentru particularitățile industriei și companiei noastre. Totul a fost făcut direct în SAP Business One, sistemul având flexibilitatea să se muleze exact pe nevoile noastre fără să fie nevoie de dezvoltarea unor funcționalități noi în acest sens.”, Tomasz Rudzik, General Manager Dajar Group

Odată cu rezolvarea acestor probleme, s-a urmărit și soluționarea altor situații generate de sistemele folosite în trecut: „Cu SAP Business One am reușit să integrăm toate departamentele din cadrul companiei, să eliminăm erorile provenite din introducerea acelorași date în mai multe sisteme și să configurăm generarea rapoartelor importante pentru compania noastră.” a adăugat Melinda Mónika Halmágyi, Key Account Manager Dajar Home & Garden Srl

SAP Business One permite informatizarea tuturor activităților companiei, atât cele operaționale, automatizând procesele și integrându-le, cât și din perspectiva financiar-contabilă și managerială, oferind managerilor instrumente de administrare și control al afacerii în timp real. Soluția îmbină expertiza internațională în gestionarea fluxurilor de business și furnizarea de informații care să susțină deciziile de management cu flexibilitatea și adaptabilitatea la piața românească, fiind conformă cu practicile financiar-contabile și legislative din România.

„Misiunea noastră a fost, încă de la început, să oferim IMM-urilor din România posibilitatea implementării unui sistem ERP care și-a dovedit fiabilitatea la nivel mondial prin cei peste 40 000 de clienți pe care îi servește în prezent și să asigurăm armonizarea acestuia cu mediul de business din România și cu legislația locală. Astfel, prioritatea noastră a fost localizarea sistemului pentru companiile din România.”, Irina Oprea, General Manager System Innovation Romania

Despre System Innovation România

System Innovation România oferă servicii de implementare SAP Business One, add-onuri de localizare, integrare cu servicii de banking, inventariere prin coduri de bare și orice alte add-onuri dezvoltate la cerere și suport pentru clienții din România și nu numai. Printre clienții System Innovation România se număra companii precum FAIST Mekatronic, unul dintre cei mai mari furnizori de piese turnate de aluminiu, BAUER Spezialtiefbau, leader mondial în tehnologii avansate pentru fundații, prezent în peste 40 de țări, Novartis, unul dintre cele mai mari concerne farmaceutice din lume etc.

www.sysinconsult.ro

Despre SAP Business One

SAP Business One este aplicația SAP AG, liderul mondial în soluții ERP, care se adresează companiilor mici și mijlocii. Este o soluție care integrează procesele de vânzări, achiziții, procesele bancare și contabile, inventariere și relațiile cu clienții. Printre cei 40 000 de clienți care utilizează sistemul SAP Business One se număra Mitsubishi, Herlitz, L’Oreal, Velux, Alcatel, Nestlé, Whirlpool, BAUER, Roullier, Hella, VELUX, SSAB, Philips, VEKA, Tetra Pak etc.

Bucuresti, 07.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *