Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Companiei Bombardier si partenerilor sai de consortiu

le-au fost acordate contracte de mentenanţă a căilor ferate din Brazilia
 
Bombardier Transportation a anunţat astăzi că operatorul suburban pentru oraşul São Paulo, Brazilia – Companhia Paulista de Trens Metropolitanos (CPTM), a acordat un contract de servicii feroviare în valoare de aproximativ 190 milioane de euro (276 millioane USD), consorţiului în care compania este partener. Contractul implică servicii de întreţinere şi recondiţionare pentru un total de 264 vagoane de tren  (78 trenuri). Partea Bombardier din acest contract este de aproximativ 44 milioane de euro (64 milioane USD). Primul contract pentru lucrări de întreţinere şi recondiţionare, pentru 144 de vagoane din seria 2100 (constând în 48 de trenuri cu 3 vagoane), va fi executat de către – Consorţiul de Mentenanţă Feroviară – Consórcio de Manutenção Ferroviária (COMAFER), un parteneriat între Bombardier, Alstom, Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles (CAF), MPE, Tejofran şi Temoinsa.
Cel de-al doilea contract pentru lucrări de întreţinere şi recondiţionare la 120 de vagoane, seria 2000 (constând în 30 de trenuri cu 4 vagoane), va fi realizat de către consorţiul Cobraman II, un parteneriat separat între Bombardier, Alstom şi CAF.

Consorţiile COMAFER şi Cobraman II furnizează servicii de întreţinere şi recondiţionare către CPTM încă din 2002.

“Aceste contracte reprezintă veşti bune pentru oraşul São Paulo deoarece ele vor furniza un echipament feroviar mai bun pentru CPTM şi vor susţine eforturile operatorului de a livra servicii de calitate superioară utilizatorilor serviciului de transport în comun,” a spus Carlos Levy, Preşedinte, Bombardier Transportation, Brazilia. “Suntem foarte mulţumiţi să continuăm această relaţie de succes cu CPTM şi partenerii noştrii de consorţium.”

Laurent Troger, Vice Preşedinte, Bombardier Transportation Services în Europa, a declarat: “Această comandă este un bun exemplu al angajamentului companiei Bombardier faţă de clienţi. Cu know-how-ul său şi competeţele sale avansate, Bombardier are capacitatea să întreţină bunuri feroviare şi să extindă perioada de funcţionare a acestora.”

Partea Bombardier din contract va fi realizată în atelierele de întreţinere ale CPTM  din São Paulo. Ambele proiecte sunt programate să înceapă înainte de sfârşitul anului 2007 şi să continue pentru aproximativ 4 ani.

Berlin, 19.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *